Alfa Romeo : 2001: Alfa Romeo 147 - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
2001: Alfa Romeo 147
Fiat er et av de bilmerkene som er hyppigst representert på Årets Bil listen. Vi har alltid sagt at dersom Fiats salgsavdeling hadde vært like effektiv som Fiats presseavdeling, hadde italienerne hatt 117% markedsandel i Europa.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Twitter RSS
bsgif
Og nå begynner vi jommen å merke Fiat-datteren Alfa Romeo også. Ikke like mange ganger som Fiat, riktignok, men to ganger på fire år står det respekt av. Navnet forteller at dette er en modell som følger rett etter 146 og da vet vi også at det er en bil som ramler rett ned i Europas tøffeste segment – det som bestyres av Golf, Focus og Astra.

Nå er det selvfølgelig alt for tidlig å si noe om den nye Alfaen får like stor suksess på markedet som hos journalistene – her er det to fundamentalt forskjellige oppfatninger som avgjør hva som skal skje med en bil – men når 147 også mottar noe så Harry som Das Goldene Lenkrad fra en massesirkulasjonsavis som Bild am Sonntag, snakker vi om en drahjelp som er bortimot uvurderlig.

Denne bilen er Walter de Silvas siste arbeid for Milano-fabrikken. Han ble kjøpt over til Seat, det skal bli spennende å se om han klarer å skape tilsvarende juveler der.

Stort bilde av Alfa Romeo 147

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: