Peugeot : 2002: Peugeot 307 - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
2002: Peugeot 307
Peugeot 307 er kåret til ”Årets bil i Europa”. Fransk og italiensk fulgte på de neste plassene, og samtlige finalister var i år ”Made in Europe”.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Twitter RSS
bsgif
Jeg har ikke tenkt å ta opp konkurransen med Jon Winding-Sørensen og hans julekalender fra i fjor, så vi kommer sikkert tilbake med mer detaljer om årets vinner.

Det var faktisk hele tre franske kandidater blant de 7 finalistene som i år konkurrerte om den prestisjefylte prisen. Peugeot 307 scoret 286 poeng og gikk som nevnt til topps foran nye Reanult Laguna med 244 poeng. Fiat-gruppen var, nær sagt som vanlig, også i år med i innspurten. Men deres Stilo måtte nøye seg med 243 poeng som holdt til en tredjeplass.

Deretter fulgte New Mini (213) foran engelskbygde Honda Civic (174). Den siste av de franske finalistene, Citroën C5 endte finalen på sjetteplass (119) foran Jaguar X-type (96) som var dårligst av de beste. Et viktig moment for dette er sikkert prislappen.

Ingen amerikanere, ingen svensker, ingen tyskere, ingen koreanerne og ingen japanere i finalen, bortsett da fra Civic som er både designet og produsert i England. Samtlige tidligere vinnere av Årets bil-prisen med masse nyttig (og unyttig) tilleggsinformasjon finner du på denne linken.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: