img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Bilforlaget ...best på bil!
Bilforlaget AS er et norskeid forlag som - siden starten i 1975 - har vært ledende på bilinformasjon i Norge. Forlaget er fritt og uavhengig og kjent for høy redaksjonell kvalitet.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2018).

Twitter RSS
bsgif

Bilforlaget utgir bladene Bil, YrkesBil, MotorBransjen, internettportalen BilNorge.no, nyhetstjenesten BilNytt.no og jobbtjenesten BilJobb.no. 

Bil er Norges største uavhengige bilblad med noen av landets aller dyktigste journalister i redaksjonen. Gjennom 10 utgaver pr år holder vi våre 322.000 lesere oppdatert med tester og prøvekjøringer av biler og dekk, nye bilmodeller, bilsport, bruktbil og ikke minst unike Bil-reportasjer og forbrukerartikler. Bladet har egne firmabilsider med artikler om firmabilsalg, innkjøp og drift av firmabiler, samt om hva som lønner seg av firmabil eller bilgodtgjørelse.

YrkesBil er Norges ledende yrkesbilblad og utkommer 11 ganger i året. Av bladets innhold kan vi nevne tester av lastebiler, varebiler og busser, samt nyttig stoff om tilhengere, påbygg, dekk, økonomi, regelverk og avgifter og transportbransjen generelt, og ikke minst et stort bruktmarked for lastebiler. 84.000 leser hver utgave av YrkesBil.

MotorBransjen er spesialbladet for bil- og motorbransjen. Utkommer 11 ganger i året. Av innhold kan vi nevne: bransjenytt, produktnyheter, opplæring/utdanning, bransjeutstillinger, markedsføring, personaladministrasjon mm. I hver utgave er det faste sider om bilsalg og registreringsstatistikk.
MotorBransjen er registrert med 57.000* lesere pr utgave. *(TNS Gallup)

BilNorge.no er Norges mest komplette bilportal. Bilforlaget startet sine nettsider allerede i 1996 under navnet bilinfo.no. I 2000 ble navnet endret til BilNorge.no. BilNorge.no samarbeider med norske merkeforhandlere om en stor bruktbildatabase og Opplysningsrådet for Veitrafikken om en oppdatert nybildatabase. Nettsiden har siden da vokst til en omfattende bilportal med nesten 2000 biltester og alle slags artikler om bil. Bilnyheter publiseres flere ganger hver eneste dag. 

BilNytt.no er norsk bilbransjes raskeste og viktigste nyhetsformidler. BilNytt.no er en abonnementsbasert, reklamefri nyhetstjeneste for alle som arbeider i, med eller for bilbransjen i Norge. Her får abonnentene e-post med de rykende ferske sakene. BilNytt.nos journalister har gjennom mer enn 25 år informert, provosert, underholdt og satt utallige saker på dagsorden - og vil fortsette med det!

BilJobb.no formidler annonser for ledige stillinger hos bilimportører, bilforhandlere, verksteder, deleleverandører og hele bilbransjen forøvrig.

Bilforlaget skal være ledende på bilinformasjon i Norge.
Vår visjon er: BEST PÅ BIL!

Bilforlagets adresse:
Hovfaret 17B
Postboks 63 Skøyen
0212 Oslo

Tlf 23 03 66 00
Fax 23 03 66 40

Ønsker du å kontakte oss på e-post, velg blad i menyen eller helt nederst på denne siden.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: