”Petter vinner Safari” - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
”Petter vinner Safari”
Det sier PR-sjef for Fords rally-satsing, Mark Wilford. Bladet Bil har fått et eksklusivt intervju med Wilford og teamets unge stjerne, Markko Märtin i Finland. Og Wilford er ikke i tvil om at Petters første seier er nært forestående.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Twitter RSS
bsgif
”Det er selvsagt ikke noe varmt forhold mellom teamet og Petter etter det som skjedde for et par år siden, men nye bruer kan alltid bygges,” fortsetter Wilford som ikke legger skjul på at norske Petter Solberg er høyt på teamets shopping-liste. ”Hvis Petter var tilgjengelig, inngikk vi gjerne forhandlinger,” avslører han men legger til at nordmannen trolig forblir i Subaru de nærmeste årene.

Når vi konfronterer Petter med Wilfords uttalelser smiler han og sier: ”Jeg prøver så godt jeg kan hver gang, men marginene er små i dette gamet, og det er lett å feile.”

Safari Rally kjøres til helgen og er i år kraftig omregulert sammenlignet med tidligere år. I stedet for en rekke forskjellige etapper rundt Ekvator blir årets begivenhet stort sett en reprise av første dags etapper, noe som burde gi Petter fordeler. Han er som kjent i sitt ess når etapper kjøres flere ganger.

Om Rally Finland har Wilford høye forhåpninger for sine egne førere: ”Finland vinnes tradisjonelt av en nordisk fører, men alle våre fire har rimelig gode muligheter, både Carlos Sainz, Colin McRae, Markko Märtin og Francois Duval har potensiale for en seier,” legger han til.

Hele intervjuet med Mark Wilford og Markko Märtin, samt hans kartleser Michael Park, kan du lese i en høstlig utgave av Bil.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: