Herbie the Love Bug - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Herbie the Love Bug
Herbie, den elskelige Folkevogn-Bobla, er kanskje en av filmverdenens best kjente biler. Hvor mange Herbie-filmer som ble laget etter denne første aner jeg ikke, og hvor mange Herbies som egentlig finnes har jeg heller ikke peiling på, selv om det er et engelsk museum som påstår de eier originalen og at akkurat deres bil har opptrådt i fire Herbie-filmer.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Twitter RSS
bsgif
Denne, (Herbie Rides Again, Herbie i Monte Carlo og i TV-føljetongen om Herbies eventyr) museums-bilen har det ekstra settet med pedaler og ratt som gjør at det ser ut som om bilen kjører av seg selv, og den har dører og panser som går opp og igjen, tilsynelatende etter Herbies vilje.

Den opprinnelige filmen var fra 1968 og er vel den mest vellykkede action-filmen fra Walt Disney noensinne. Noen trivia-spesialister som elsker å legge ut sine totalt fascinerende og uinteressante observasjoner på nettet kan fortelle at Herbie dukket opp igjen i en Knight Rider episode som en av de mange bilene K.I.T.T. måtte komme seg forbi i den episoden hvor Garth er hentet ut av fengslet av sin trofaste truck Goliath.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: