The Blues Brothers - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
The Blues Brothers
Den automatgearede Dodge Monaco 440 fra 1974 som Elwood kjørte og som Jake satt ganske mye i den korte tiden han var på utsiden av murene og piggtråden, har vel forårsaket større trafikk-kaos enn noen andre filmbiler.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Twitter RSS
bsgif
Det påstås at flere biler har aldri vært ødelagt for å få liv i en film, enn de som forsvant under innspillingene av denne 1980-filmen. Bilen var (også i virkeligheten) en tidligere politibil fra Mt. Prospect, en forstad på nord-vest siden av Chicago.

”Den har en purkemotor på 440 kubikk (inches), den er bygget før katalysatorene kom, så den kjører bare på vanlig bensin. Den har purke-dekk, purke-fjæring, purke-dempere” forteller Elwood omhyggelig før han sier: ”Jack, Jack, jeg må kjøre inn til siden…” hvorpå han feier ned en skråning. De mange politibilene etter ham, som forsøker det samme, endte i solide ulykker. Og det var før den virkelige trafikk-scenen for alvor startet. Det er rart den scenen ikke er kommet som spill.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: