Wild Wheels - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Wild Wheels
Dette er en underlig film som kanskje ramler litt utenfor julekalenderens egentlige format. Men den bør med, selv om dette er en filmklubb-film i mye større grad enn de andre. For her møter vi ArtCar i en form som antyder Jack Kerouac møter Jackson Polloc på Black Top.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Twitter RSS
bsgif
Harrod Blank heter skaperen av filmen og han vil simpelthen bare fortelle at bilen, og spesielt Bilen som Kunst, er den siste frie uttrykksformen som er tilbake i USA. Når den er fra aner jeg ikke, sent åttitall kanskje, men tidløs blant annet på grunn av alle bilene han bruker. Tidlig Boble som smijernsbil, Hippo-bilen og en Grass, som i grass, bilen blant de nesten 60 kunstbilene som opptrådte i filmen.

Du kan gjerne si at folk som driver med styling, selv ganske moderat styling, lager art cars, og at dette er en film for og om dem. Hvilket kanskje blir i meste laget, men et av budskapene er blant annet hvilken glede en ekte art car skaper. Og at egentlig behøver du slett ikke være en kunstner for å kunne delta i bevegelsen.

Han lagde en oppfølger også: Driving the Dream, men da var temaet allerede oppbrukt av ham selv – selv om det også her er en herlig samling eksentrikere som plutselig våkner opp og blir art car praktikere. Til de grader at man ender i trafikkdomstoler fordi man har tillatt seg å være annerledes.

Ikke akkurat spillefilmer eller TV-serier, men la oss holde fast ved ”Bil i Film” og disse fortjener virkelig sin plass her.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: