Daewoo Lacetti: Lacetti fra 179.900 - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Lacetti fra 179.900
LANSERING: Daewoo lanserer i dag sin nye utfordrer i Golf-klassen, Lacetti. Med en startpris under 180.000 kroner og høyt utstyrsnivå skal den friste kjøperne.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif
Designet av Giugiaro, i alle fall til en viss grad, og med en god del velprøvd GM-teknikk under skallet, er Daewoo klar med sin nye Lacetti. Det er en pen design, med de riktige proporsjoner og linjer, og akkurat passe moderne. Når den i tillegg er velutstyrt og prisgunstig er det muligheter for suksess i salgsstatistikken.

I Norge vil to motorer være tilgjengelig, enten 1,4 liter eller 1,6 liter, begge med 16-ventilers teknikk. Den minste yter 94 hk og 131 Nm, mens den største yter 109 hk og 150 Nm. Begge utgavene vil ha klimaanlegg med pollenfilter, 4 kollisjonsputer, antispinn og fjernstyrt sentrallås som standard. De norske bilene vil også få antirustbehandling av understellet straks de ankommer importhavna. Førersetet kan justeres i høyden både i forkant og bakkant, og rattet er justerbart opp/ned og inn/ut. Kollisjonsputen foran passasjeren kan ikke utkobles, så barnesete må plasseres bak.

Ved en kort prøvetur merkes det at Daewoo har satset på to ting: støynivå og plass i kupeen. Det er lagt ned omfattende arbeid i å fjerne mest mulig støy fra motor og veibanen, og det synes som om de har lykkes godt. Samtidig er det god plass til voksne personer både foran og i baksetet. Det har riktignok medført et noe mindre bagasjerom. Baksetet kan enkelt legges nesten flatt ned, og er delt 60/40.

Pris for rimeligste utgave, 1.4 SX, blir fra kroner 179.900. Med den større motoren kommer prisen på kroner 192.900. Det finnes også en 1,8-liters motor til Lacetti, men den vil ikke tas inn til Norge. Salgsmålet for inneværende år er 165 biler, fra de 22 salgspunktene Daewoo har i Norge i dag.

Du finner mer informasjon og mange bilder av Lacetti i vår forhåndsomtale.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: