Suzuki : Ny Norgesbil fra Suzuki - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Ny Norgesbil fra Suzuki
Med "folkebiler" som Baleno og Liana på samvittigheten, gir Suzuki en forsmak på en ny bil - denne gangen i en klasse over.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Twitter RSS
bsgif

Klikk HER for alt fra Frankfurt!

Mens det er den nye Splash som står på Suzuki-standen og forteller at alt er vel med verden, og at Suzuki gjør noe av det de kan best (selv om den mangler firehjulstrekk), er det allikevel konseptbilen Kizashi som samler mest interesse.

Navnet betyr åpenbart preludium eller forsmak på japansk, og skal vi tro Suzuki så er dette en forsmak på en D-segment bil, ca. 2010. Den 98 år gamle bedriften sier i klartekst at man har bestemt seg for at modellspekteret skal dekke alle segmenter fra A til D i løpet av de neste fem år, og dette er altså antydningen av den kommende D-segment, eller Mondeo-klasse, bilen derfra.

 

Global front

Det er nok ikke fare for at den endelige modellen kommer til å se ut som denne, selv om vi ikke skal se bort fra at designerne nå nærmer seg en front og en grill som Suzuki vil bruke globalt.

Si hva du vil, men den er i hvert fall tydelig nok. Og straightforward er et ord folkene bak denne bilen bruker ofte når de skal antyde oppskriften på den kommende modellen.

Den er ganske straightforward denne også. Her er det ikke mye overflødig. Slik kunne en moderne Audi sett ut dersom de ikke hadde vært opphengt i såpestykke-oppskriften sin litt for lenge.

 

Få fakta

Men det eneste vi vet konkret om de nye store er at den skal få firehjulsdrift, slik Suzuki har perfeksjonert seg på gjennom alle årene. ”Selvfølgelig må vi gi kundene noe unikt, i et konkurranseintenst miljø som dette”, sier Suzuki-menneskene.

Akkurat denne modellen er 465 cm lang, 195 bred og 140 høy, med en akselavstand på 285 cm. Her har vi en flunkende ny 2-liters firer, fyrt med diesel og matet med turbo. 6-trinns klikk-klakk kasse hører også med.

Jeg gleder meg til å se de norske annonsene for en sofistikert Suzuki som denne.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: