Hyundai : Genesis avduket - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Genesis avduket
Vi har hatt noen runder med avsløringer om Hyundais kommende luksussedan. Nå er den en realitet.Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Først møtte vi konseptbilen Genesis på bilutstillingen i New York i påska. Siden har vi presentert spionbilder av både denne og en enda større sedan.

Les også Hyundai i Lexus-land

Nå er altså Genesis avduket hjemme i Korea, og mange av trekkene fra konseptbilen er overført til produksjonsmodellen som koreansk presse nylig fikk prøvekjøre.

Her er "nye" Sonata

V og bakhjulsdrift
Bilen er bygget på en ny plattform og skal inneholde en rekke tekniske innovasjoner, inkludert en TauV8-motor som leverer 375 hk til bakhjulene gjennom en 6-trinns automatkasse.

Gensis vil også tilbys med to alternative V6-motorer på henholdsvis 3,3 og 3,8 liter. Hyundai har utviklet en egen vingelogo med amerikansk schwung i forbindelse med den nye modellen, men denne skal kun settes på biler for salg i Kina og Korea.

Dermed har vi nevnt to av tre markeder for bilen – det siste er Nord-Amerika, og uten andre motorer er det nok bare å glemme vårt kontinent. Med Genesis og en ansiktsløftet Sonata på plass, er det kun den største sedanen fra Hyundai som gjenstår. Vi venter i spenning…

Les om Hyundais kommende storbil her.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: