Audi A6 Allroad: Villmarken kaller - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Villmarken kaller
BILTEST: Er du ofte på tur på tøffe fjell- og skogsveier, kan du vel like gjerne gjøre det med maksimal komfort kombinert med glimrende kjøreegenskaper på vanlig vei? Vi har testet tre alternativer til SUV-trenden.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Twitter RSS
bsgif

For drøyt syv år siden kjørte vi test med de den gang nye bilmodellene Audi Allroad, Subaru Outback og Volvo Cross Country. Med 2008-modellene mellom hendene, viser det seg at historien gjentar seg – våre testerfaringer og vurderinger er overraskende like nå som den gang.

Utgangspunktet er enkelt: Ta en stasjonsvogn med firehjulsdrift, øk bakkeklaringen, sett på større hjul og heng på litt røffere plast rundt hjulbuer og støtfangere. Dermed er du klar for gjørmete kjerreveier og ubrøytede vinterveier.

Vi tok testbilene med på langtur som inkluderte noen tankevekkende runder i offroadløypa på Våler-banen. Utenfor allfarvei dukket nemlig spørsmålet opp: Hva skal vi med SUV når vi har minst like god fremkommelighet og kjører mer komfortabelt i en stasjonsvogn med firehjulstrekk?

LES VIDERE:
- Audi A6 Allroad
- Subaru Outback
- Volvo XC70
- Konklusjon
- Tekniske data

Først publisert i Bil 1-2008.

pic

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: