Alfa Romeo 159: På nest øverste hylle - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
På nest øverste hylle
BILTEST: I forrige Bil samlet vi det meste av stasjonsvogner i den viktige familiebilklassen til test. Denne gangen fullfører vi stasjonsvogntesten ved å gå opp et trinn og ta for oss fire såkalte premiumbiler, nemlig Alfa 159, Audi A4, BMW 3-serie og Mercedes-Benz C-Klasse.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Twitter RSS
bsgif

Først publisert i Bil 8/9-2008.

Som i forrige måneds stortest av ti stasjonsvogner, kjører vi også denne gang biler med to-liters dieselmotorer under panseret – og en miks av etablerte bestselgere og meget interessante nykommere.

Førstnevnte er representert ved 3-serie og C-Klasse, sistnevnte ved A4 Avant – mens Alfa må kalles en outsider her på berget. Så langt i år er den solgt i 42 eksemplarer, noe som betyr en 116.-plass på registreringsstatistikken.

Det skilte seg tidlig ut en tetgruppe på to biler, og testlagets subjektive vurderinger pekte i en og samme retning. Da de objektive testresultater ble summert var ikke vinneren like suveren som testlagets mening skulle tyde på. Det ble med andre ord en knepen seier - og den ble tysk.

LES VIDERE:
- Alfa Romeo 159
- Audi A4
- BMW 320
- Mercedes-Benz C 200
- Konklusjon
- Tekniske data

pic

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: