Suzuki : Kizashi kaster klærne - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Kizashi kaster klærne
Sist du møtte Suzukis nye utfordrer her på BilNorge.no, var den kraftig tildekket. Nå begynner kamuflasjen å falle slik at vi aner flere detaljer.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Twitter RSS
bsgif

Tøffer seg til

Det er på Nordsløyfa ved Nürburgring testteamet befinner seg denne gangen. Og siden Suzuki planlegger en bil som skal selges på flere kontinenter, er det vel like greit å prøve seg på en av verdens mest krevende testarenaer hvor man relativt enkelt kan sammenligne ytelser med mange ulike konkurrenter.

SE DE FØRSTE SPIONBILDENE HER

Selv om vi har møtt Kizashi i tre forskjellige konseptutgaver (KLIKK HER FOR Å SE DEM ALLE) er det en nærmest produksjonsklar bil Carparazzis fotografer har knipset her.

Og selv om bilen fortsatt er kamuflert med litt tape, har den et utseende som gjør at den kunne komme fra nær sagt hvilken som helst europeisk eller asiatisk produsent. Det blir sikkert ingen ulempe.

Global

Om dagens navn beholdes vet vi ikke, men når folk klarer å uttale Qashqai klarer de nok å si Kizashi også.

Produksjonen blir japansk, men både Nord-Amerika og Europa er aktuelle eksportmarkeder når bilen lanseres som 2010-modell.

I Amerika vil den selges med 4- og 6-sylindrede bensinmotorer mens Europa primært foretrekker diesel.

Dersom det også kommer firehjulsdrift på programmet, er det ikke utenkelig at modellen er aktuell for Norge. I så fall skal den inn i et tøft segment hvor det vrimler av tøffe utfordrere som Passat, Mondeo, Insignia, Mazda6 og Honda Accord for bare å nevne et lite knippe.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: