Audi Annet: Sportback? Audi A7 - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
57 bilder i galleri
Sportback? Audi A7
Ingen visste riktig hva de skulle vente. Sportback-navnet var kjent, men hva var det? En firedørs luksus sportscoupé.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Twitter RSS
bsgif

La oss elegant hoppe over at Audi viste frem sin nye R8 med V10 motor, det er utrolig hvor mange modul-varianter de klarer å lage av denne fantastiske sportsbilen. For det som virkelig skjedde på Audi-standen i Detroit søndag ettermiddag, var avdukingen av Sportback.

KLIKK HER om du også vil lese om Audi R8 V10

Den viser at nå har også Audi oppdaget coupé-lignende limousiner, etter Maserati og Mercedes - og deretter Passat CC. Alle ser ut til å jobbe med slike ideer nå, Volvos Detroit-nye S60 er heller ikke så langt unna. 

En million

På standen kunne Audi fortelle alle som ville høre på at de feiret sitt første år med 1 million solgte biler. Det gjorde de med å lansere ikke mindre enn seks nye modeller. 

Nå er det ikke sensasjoner vi snakker om, det er i stor grad sjonglering med kjente byggeklosser: 333 hk V6 motoren ned i S4, A3 TDi og Q7 med TDi motor.

Fremtidsmodell

Nå ble det ikke sagt mye konkret om Sportback, men det antydes at den vil komme på markedet i 2010. Slik den står nå har den en 3-liters TDI-motor med 225 hk som klarer en utslippsverdi på 156 g CO2 pr. km. 

KLIKK FOR SPIONBILDER AV AUDI A7

Samtidig snakker vi om syv sekunder til hundre og en toppfart som sikkert ligger oppunder de tyske 250 km/t-regulativene.

En stor bakluke gir adgang til 500 liter bagasjevolum. Målene er 495 x 193 x 140 cm, og det begynner virkelig å skje ting med Audis karosseridesign igjen.

Å si at den er penere enn BMW X6 er kanskje ikke en kompliment, men dette ser ut som den reneste av de nye CLS-klonene.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: