Suzuki : En Suzuki for Norge? - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
18 bilder i galleri
En Suzuki for Norge?
Vi har møtt Kizashi som konsept ved flere anledninger, men nå er den nye Suzuki-modellen lansert. Foreløpig på det amerikanske markedet.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Twitter RSS
bsgif

Like ekstremt utseende som konseptene, får den naturligvis ikke. Men den nye mellomklasse-bilen fra Suzuki, har et tiltalende utseende som er lett å like. Dessuten kan den leveres med firehjulsdrift – et av kriteriene for at den kan være aktuell for den norske importøren.

SE SPIONBILDER HER

I USA er Kizashi utstyrt med en 2,4-liters motor i kombinasjon med enten CVT- eller 6-trinns manuell gearkasse. Effekten er ikke oppgitt, men amerikanske medier regner med at den får ca 200 hk.

HER ER ALLE KONSEPTENE

Åtte kollisjonsputer, ABS-bremser og stabilitetskontroll blir standard over hele fjæla på bilen, som skal produseres i Sagara, Japan.

SAMLEARTIKKEL: ALT FRA FRANKFURT

For Europa vil nok Suzuki tilby andre motorløsninger, og det får vi muligens et hint om i forbindelse med Frankfurt-utstillingen neste måned. Med en attraktiv pris, er dette en modell som de norske forhandlerne garantert vil ta imot med åpne armer.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: