Hyundai : Hyundai ix35 erstatter Tucson - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
25 bilder i galleri
Hyundai ix35 erstatter Tucson
Våren 2010 er Hyundai ix35 klar for kundene. Nykommeren, som skal produseres i Slovakia, leveres med enten 2WD eller 4WD.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Twitter RSS
bsgif

Hyundais designere gikk for en slank konstruksjon med forholdsvis runde former da de valgte designretning for ix35, bilen som skal erstatte Tucson. Mange av designelementene som er tatt i bruk her, som for eksempel grillen, vil vi få se på andre Hyundai-modeller i fremtiden.

Fleksible løsninger

Med en utvendig lengde på 4,41 meter er den 8,5 cm lenger enn Tuscon, mens akselavstanden er økt med 1 cm til 2,64 meter. Bredden er 2 cm større enn på forgjengeren, mens høyden er redusert med 2 cm. Bagasjevolumet er foreløpig ikke oppgitt, men fleksible seteløsninger skal gi både bagasje og passasjerer bedre plass.

Førermiljøet låner teknologi fra Hyundais store sedan, Genesis, når det gjelder instrumenter og belysning, kalt Supervision-teknologi. Dette innebærer krystallklare instrumenter med blå bakgrunnsbelysning som skal gi minimal belastning på sjåførens syn.

LES: Luksuriøs Genesis

Bredt motorprogram

To bensinmotorer og tre dieselmotorer står på programmet: En 2,0-liter med 166 hk og en 1,6-liter med 140 hk utgjør bensindrikkerne. Sistnevnte er riktignok ikke tilgjengelig før i november 2010.

Av de tre dieselmotorene er to helt nye, nemlig R 2.0-motorer med enten 184 eller 136 hk, hvor CO2-utslippet er nede på 158 g/km med kombinasjonen firehjulstrekk og 136 hk. En 1,7-liters motor med 115 hk blir leveringsklar fra november 2010. Sekstrinns manuell gearkasse er standard, men R-motorene kan leveres med sekstrinns automat.

LES: Mer om Hyundais Frankfurt-premierer

Selv om nykommeren har sin offisielle premiere i Frankfurt nå, vil ikke serieproduksjonen starte ved Kia-fabrikken i Slovakia før i første kvartal 2010 for ix35 med de største motorene, og i andre kvartal med de mindre motorene.

SAMLEARTIKKEL: ALT FRA FRANKFURT

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: