Mini : Mini One Minimalist - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Mini One Minimalist
Den drivstoffgjerrige innstegsmodellen Mini One Minimalist debuterer i Genève, med det laveste CO2-utslippet på noen Mini med bensinmotor hittil - nemlig 119 g/km.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Twitter RSS
bsgif

Det er ikke bare Mini Countryman og Mini One Cabriolet som pryder Minis stand i Genève, også Mini One Minimalist har sin publikumspremiere.

Som navnet antyder, dreier det seg om en drivstoffgjerrig innstegsmodell, og den leveres med enten 75 hk eller 98 hk bensinmotor, begge varianter med et CO2-utslipp på 119 g/km.

Det er gjort flere grep som til sammen sørger for nedgangen i forbruket, grep som vi ikke er ukjente med fra Efficient Dynamics-begrepet hos BMW:

Optimalisering av motorteknologien, regenerering av bremseenergien, automatisk start/stopp-system og girskiftindikator bidrar til at bensinforbruket er nede på 0,51 liter/mil, som altså gir et CO2-utslipp på 119 g/km.

Under Minimalism-paraplyen har alle bensinmotorene i Mini, Mini Clubman og Mini cabriolet blitt oppgradert for å tilpasse seg EU 5 utslippskravet.

For eksempel har 1,6-literen i Mini Cooper S har fått en økning i ytelsen på 9 hk til 184 hk, men en nedgang i CO2-utslippet på 13 gram til 136 gram.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: