Audi A8: A8 med max baksetehygge - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
52 bilder i galleri
A8 med max baksetehygge
Audi lanserer en lang utgave av sin nye A8. Samtidig kommer den kraftigste motoren i modernisert utgave.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Med en lengde på 5,27 meter er A8 L, med lang akselavstand (3,1m), 13 cm lenger enn den ordinære modellen. Den ekstra lengden kommer primært bakseteavdelingen til gode.

Den lange utgaven leveres med samme motorutvalg som den ordinære. Modellen tilbys i tillegg som A8 L W12 quattro, og er da utstyrt med en videreutvikling av VW’s W12-motor og en meget luksuriøs utstyrspakke.

LES: Vi har kjørt Audis nye A8

Motoren er på 6,3 liter, yter 500 hk og har et maks dreiemoment på 625 Nm. Dermed akselererer den velvoksne bilen til 100 km/t i løpet av 4,9 sekunder og har en toppfart på 250 km/t.

Sammenlignet med forgjengeren på 6,0 liter / 450 hk er forbruket redusert med 12 %. 1,2 liter på mila må kalles akseptabelt for en stor bil med så kraftige ytelser.

Bakdørene er bredere på den lange utgaven, for enklere inn- og utstigning. De individuelle baksetene kan justeres i alle retninger, og de har innebygd fire forskjellige massasjefunksjoner.

Bilens klimaanlegg har fire individuelle soner, og det fins et rikholdig utvalg av komfort- og underholdningsutstyr som kan kjøpes for å gjøre reisen mest mulig bekvem. Bilen har et meget avansert lysanlegg med LED i alle funksjoner.

Audi A8 L er tilgjengelig for norske kunder mot slutten av året. Prisene er foreløpig ikke fastlagt.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: