Aston Martin V8 Vantage: Mer sport fra Aston Martin - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Mer sport fra Aston Martin
V8 Vantage N420 heter den nye versjonen av Vantage, godt inspirert av Aston Martins motorsportbragder, blant annet på Nürburgring.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Twitter RSS
bsgif

27 kilo lettere, nye dempere og nytt sportseksosanlegg bør det bli fest og moro når Aston Martin nå introduserer sin V8 Vantage N420.

Etterfølgeren av spesialversjonen av V8 Vantage, N400 som kom i 2007, er basert på 4,7 liters V8eren med 420 hester som finnes både i Coupe og Roadster, og med sekstrinns manuell, eller Sportshift.

Inspirasjon
N420 er inspirert av 24-timersløpet på Nürburgring. I 2006 stilte Aston Martin med det som så godt som var en helt vanlig gateregistrert Vantage V8, kjørt av et team av ansatte, blant dem Aston Martin-sjef Dr Ulrich Bez. Bilen endte som nummer fire i klassen, og 24 totalt blant spesialtunede racerbiler.

Etter dette har Aston Martin hvert eneste år vendt tilbake for å konkurrere i dette beintøffe løpet, og har vært på pallen en rekke ganger med gateregistrerte Vantager med både V8 og V12.

Aston Martin mener dette er svært viktig, både for å bygge image, men også for å hente erfaringer som de bygger inn i sine produksjonsbiler.

I følge selskapet har racingen ført direkte til endringer av aerodynamiske løsninger og andre tekniske endringer for sine biler.

Karbonfiber
Vektreduksjonen kommer først og fremst fra at man har byttet ut en rekke deler med nye i karbonfiber.

Sjekk også ut de nye tieikers aluminiumsfelgene med i blank sort finnish.

Innvendig er det også utstrakt brukt av lettvektsmaterialer, som stoler i karbonfiber, for øvrig med samme type sømmer som du finner i V12 Vantage.

Sportsunderstell er standard på N420 med stivere fjærer, dempere og stabiliseringsstag, som bidrar til bedre kjøreopplevelse.

Alt dette – i følge Aston Martin - uten å gi slipp på langturegenskapene.

pic
 
toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: