BMW 6-serie: Mye Paris-nytt fra BMW - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
38 bilder i galleri
Mye Paris-nytt fra BMW
BMW røper hvilke nyheter de skal vise på Paris-utstillingen. Blant annet får vi klare signaler om neste generasjon 6-serie.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Twitter RSS
bsgif

Sist vi så en konseptbil som ga seg ut for å sende signaler om neste generasjon 6-serie, var den utformet som en 4-dørs coupé med like mange seter. Nå får vi se den slik vi er vant med – en klassisk todørs coupé med langt panser og smidige linjer.

SE: Utgaven med 4 dører

Med rette kaller BMW denne en 2+2, for selv om slike biler kan ha akseptabel plass og komfort i baksetene, egner de seg best for unge, myke kropper når man skal stige inn og ut.

Det er meget sannsynlig at også BMW designer en rommelig 4-dørs coupé. Audi har jo nylig lansert sin nye A7, før det har jo Mercedes vært ensomme i dette segmentet med sin CLS.

I løpet av noen måneder får vi nok også se en åpen versjon av den nye 6-serien. I likhet med 5- og 7-serien er utseendet tonet ned og gjort lettere fordøyelig for større kundegruppe.

Innovative detaljer på BMW Concept 6 Series Coupé er LED i alle lysfunksjoner og et frittstående display for iDrive operasjonssystemet.

Og selv om bilen betegnes som konsept, vil nok produksjonsmodellen som kommer på markedet i 2011 bli svært lik denne.

Ny X3
I sommer fikk vi de første bildene av neste generasjon X3. Modellen har vokst litt sammenlignet med forgjengeren, og nytt er også at den nå blir en amerikansk modell som skal dele samlebånd med de større modellene, X5 og X6.

LES: Mer om nye BMW X3

BMW hevder at komfortnivået er økt betraktelig i nykommeren som nok kunne oppfattes som vel sportslig og stiv for enkelte i kjøpegruppen.

I startfasen leveres nye X3 med to alternative motorer, heldigvis er den ene en 2,0-liters diesel som er godt tilpasset europeisk smak.

Flere femmere
De første utgavene av 5-serie Touring kjører nå rundt på norske skilter, men i Paris utvider BMW utvalget av motorer samtidig som de tilbyr en M Sportpakke for de som ønsker å friske opp utseendet til bilen.

LES: Våre førsteinntrykk av 5-serie Touring

Nye 525d Touring er utstyrt med en 3-liters rekkesekser med 204 hk. Samme blokk utstyrt med dobbel turbo i 535d, byr på 300 hk.

De som foretrekker bensin, kan velge 528i Touring med 258 hk. Og de som har ventet på modeller med firehjulsdrift får nå sine første tilbud gjennom 535i xDrive og 530d xDrive.

BILTEST: Ny 5-serie møter E-Klasse og XF

Tilbud om M Sportpakke og firehjulsdrift får også de som vurderer en sedan, samt at xDrive tilbys i kombinasjon med alle motorer i 5-serie GT.

Blant innovasjonene som skal debutere i Pris er også en ny, helautomatisk bakluke som kan åpnes ved en spesiell bevegelse med foten. Den inngår i BMW ConnectedDrive og kan benyttes på både sedan og stasjonsvogn.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: