Mercedes-Benz C-Klasse: C-Klasse får nytt ansikt - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
26 bilder i galleri
C-Klasse får nytt ansikt
Mercedes-Benz er snart klar med en oppgradert C-Klasse. Den skal debutere i Detroit på nyåret – men de første bildene er allerede lekket ut.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Utseendemessig er det ikke foretatt noen radikale grep, og det er nok mange Mercedes-entusiaster glade for. Dagens modell er jo slett ikke verst å se på.

Litt endrede hovedlys, LED kjørelys og et nytt, lettere panser i aluminium er de viktigste grepene som er foretatt i fronten. Bak skal man virkelig kjenne modellen inngående for å spore endringene i det hele tatt.

Endringene i interiøret er mer omfattende, og inspirert av nye E-Klasse. En del av de elektroniske hjelpemidlene som har vært forbeholdt storebror, finner nå også veien til C-Klasse, som Attention Assist, Lane Keeping Assist, Blind Spot Assist og Distronic.

Det er under panseret de fleste inngrepene er foretatt. Alle motorer leveres i kombinasjon med start/stopp, og de fleste kan utstyres med 7G-Tronic automatgirkasse.

Mercedes har gjort en rekke små grep for å senke forbruket, og dermed kommer alle C-Klasse-modeller til å bære logoen Blue Efficiency.

SE: Våre spionbilder av ny C-Klasse

Til Norge kommer nye C-Klasse i mars, og den importøren lover å sørge for konkurransedyktige priser.

Vi kommer selvsagt tilbake med mer informasjon senere.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: