Hyundai : Ny konseptbil fra Hyundai - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
8 bilder i galleri
Ny konseptbil fra Hyundai
På bilmessen i Detroit viste Hyundai frem sin nye konseptbil. Den nyutviklede bilen heter Curb, og er full av fremtidens elektronikk.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Hyundai kaller Curb en UAV (Urban Activity Vehicle), og den er myntet på generasjon Y. Generasjon Y er digitalgenerasjonen fra 70 tallet, der alle ønsker å være tilkoblet til sine elektriske systemer til en hver tid.

Moderne seter
Konseptbilen har flere tekniske finesser, som for eksempel at setene er produsert med samme materiale som du får i sålen på moderne løpesko. Selv om setene er svært tynne, gjør det spesielle materialet at komforten og sikkerheten fortsatt er ivaretatt.

Baksetet kan flyttes frem og tilbake. Hodestøttene er ikke festet i setene, men til rammen, og kan dermed gjemmes i taket. Dette gjør at du kan legge setene helt flatt ned i gulvet, og få maksimalt ut av interiørplassen.

SE OGSÅ: Hyundai Veloster - et friskt pust

På dashbordet er det plassert en stor 12-tommers touchscreen. I tillegg er det et såkalt Head Up Display, som gjør at føreren kan lese av farten og få med seg annen viktig informasjon, uten å ta øynene fra veien.

Curb har også Hyundais kommende online-system med betegnelse Blue Link.

Systemet fungerer slik at om du kjører rundt i byen og en venn ringer deg, plottes det automatisk inn på navigasjonen hvor han eller hun er som Point Of Interest (POI). Om du da vil kjøre til denne personen, viser navigasjonssystemet deg veien dit.

En annen spesiell detalj er bilens eksosrør. Disse kan nemlig skyves inn og ut, og kan benyttes som et sykkelstativ.

Bilen har en turboladet 1.6-liters GDI-motor, med 175 hestekrefter og 169 Newtonmeter dreiemoment, og den har en DSG-girkasse – utviklet av Hyundai selv.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: