Jeep : RSA overtar Jeep-importen - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
RSA overtar Jeep-importen
Importøren av Suzuki, Isuzu, Fiat og Alfa Romeo, RSA, får nok et agentur. Fra 1. juni er de norsk representant for Jeep.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Twitter RSS
bsgif

RSA er nå enig med Chrysler-konsernet om distribusjon av Jeep i Norge. På ettermarkedet vil RSA også ha ansvaret for Dodge og Chrysler i tillegg til Jeep.

I 2009 overtok Fiat styringen av Chrysler-konsernet og begynte umiddelbart planlegging og endring av distribusjon og utvikling av biler tilpasset Europa. Flere importører fikk sine avtaler oppsagt, deriblant den norske som var en del av Bertel O. Steen-konsernet.

RSA er nå importør for Suzuki, Isuzu, Fiat, Alfa Romeo, Jeep og Setra luksusbusser.

Adm. direktør Frank Dunvold sier følgende om Jeep-avtalen:

”RSA har allerede hatt møter med flere av dagens Jeep-forhandlere, og responsen så langt har vært over all forventning. Vi ser lyst på fremtiden med kombinasjonen av RSAs satsing, et dyktig forhandlernett og spennende produktnyheter som kommer de neste årene.

Varemerket Jeep er meget sterkt. For RSA er dette en spennende utfordring som vi virkelig gleder oss til. Jeep skal definitivt bli et vinnermerke i Norge”.

RSA vil fra 1. Juni 2011 overta ansvaret for ettermarkedet. Det 6000m2 store delelageret til RSA vil nå håndtere deler til Jeep, Chrysler og Dodge.

Mennesker med lang erfaring og høy kompetanse rundt produktene vil ha ansvaret for den daglige oppfølgingen av forhandlerne, også i forhold til teknisk support.

RSA har med dette gjort de grep som er nødvendige slik at alle Jeep-, Dodge- og Chrysler-eiere vil få den oppfølgingen de trenger også etter kjøp.

RSA ønsker å beholde dagens Jeep-forhandlere. De har kunnskap og entusiasme rundt varemerket Jeep, og vil være en viktig brikke for oppbyggingen av Jeep de neste årene.

I distriktene hvor Jeep ikke er representert, vil RSA være interessert i nye forhandlere.

RSA fyller i år 75 år. Selskapet har en lang og spennende historie å vise til. Det at RSA nå får et stort nytt og spennende bilmerke i jubileumsåret, viser at RSA fortsatt er i stor utvikling etter 75 år.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: