img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img
2 bilder i galleri
Fiat 500 Large
Fiat slipper de første bildene av en ny modell i 500-serien. Den skal debutere på Genève-utstillingen neste måned.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2015).

Twitter RSS
bsgif
annonse

BilNorges faste lesere vil kjenne igjen modellen fra spionbilder for en ukes tid siden da vi første gang omtalte denne modellen.

LES: Nye takter fra Fiat 

Nå bekrefter Fiat våre spekulasjoner og gir oss i tillegg svaret på hva bilen med kodenavn L0 skal hete – det blir rett og slett Fiat 500L, der L’en står for Large.

Men selv om den er stor i forhold til de andre 500-variantene, er målene relativt beskjedne. En lengde på 414 cm og en bredde på 178 cm er ganske likt de tilhørende to potensielle konkurrenter – nemlig Mini Countryman og Nissan Juke.

Med en høyde på 166 cm rager imidlertid Fiat-modellen rundt 10 centimeter høyere i terrenget enn disse. Det plasserer den likevel i det såkalte B-segmentet.

Fiat bekrefter at bilen skal produseres ved deres serbiske anlegg i Kragujevac, og at den kommer på markedet i årets siste kvartal.

Fra starten skal den tilbys med to alternative bensinmotorer, en TwinAir og en 1,4-liter, samt en 1,3-liters MultiJet dieselmotor.

Vi skal selvsagt komme tilbake med flere opplysninger etter avdukingen i Genève.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: