Ford : Ford viser stor SUV - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
24 bilder i galleri
Ford viser stor SUV
Da vi deltok på lanseringen av ny Kuga i vår, fikk vi beskjed om at den var en av tre globale SUVer fra Ford. Nå vises en forsmak på storebror i Los Angeles.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Ford har besluttet å globalisere flest mulig av sine modeller for å være kostnadseffektive. Velkjente eksempler på slike produkter er Fiesta, Focus og Mondeo, men det vil også gjelde en rekke andre modeller i årene fremover.

Nye Kuga selges i en del andre markeder som Escape. Den får en lillebror utviklet i Brasil ved navn EcoSport, og nå får vi også bekreftet at Edge - en modell som har vært på markedet i USA noen år, skal erobre verdensmarkedet.

I Los Angeles viser Ford sin Edge Concept som blir mal for den kommende modellen. Den er en av 25 globale Ford-modeller som skal på markedet i Europa innen 2017.

- Den originale Ford Edge ga kundene i Nord-Amerika en frisk, effektiv og sikker SUV med tyngde, fastslår Steve Kimber, administrerende direktør i Ford Motor Norge.

- Neste generasjon Ford Edge – som Edge Concept er forløperen til – vil bygge videre på disse hjørnestenene i et globalt kjøretøy med teknologi som gjør livet enklere, og med design og håndverk som vil appellere til kunder i alle deler av verden, fortsetter Kimber.

(saken fortsetter)

Ford mener Edge er en modell som vil passe bra for europeiske SUV-kjøpere. De lover avansert teknologi og dynamiske kjøreegenskaper.

Blant de tekniske hjelpemidler som demonstreres i denne modellen er helautomatisk parkeringshjelp som kan kontrolleres fra innsiden eller utsiden av bilen.

Systemet finner en parkeringsplass ved hjelp av ultrasoniske sensorer, og lar sjåføren vente til kjøretøyet selv har kjørt ut av en ekstra trang parkeringslomme før man åpner dørene og setter seg inn.

I Norge er det kompakte og mellomstore SUVer som er mest populære, så det blir interessant å se hva Ford kan oppnå med storebror Edge.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: