BMW X1: Facelift forX1, pynt til Z4 - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
20 bilder i galleri
Facelift forX1, pynt til Z4
Fem år etter lanseringen er tiden moden for et ansiktsløft av BMW X1. Den debuterer i Detroit sammen med en designpakke til Z4.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Twitter RSS
bsgif

BMW forteller at den ansiktsløftede modellen kommer på markedet i løpet av våren, men den står utstilt i Detroit like over nyttår.

Fronten er ny med større luftinntak, og LED kjørelys blir standard. Nye 17-tommers felger tilbys, samt en ny Sparkling Brown metallikk-lakk.

Dersom man bestiller X1 med en av designpakkene, xLine, Sport Line eller M Sport, er instrumentpanelet dekket med et mykt materiale med kontrastsømmer. Man kan også velge interiørtrim i høyglans sort, matt korallrød eller perleeffekt krom.

Fra våren utvides også tilbudet fra BMW ConnectedDrive. Når bilen bestilles med navigasjon, får kundene stadig nye muligheter som kan lastes ned via en smartphone eller via simkortet som er installert i bilen.

Eksklusiv Z4
De som ønsker en litt spesiell BMW Z4, kan bestille den med «Pure Fusion Design»-pakke som byr på eksklusive farger og materialer.

Pakken inneholder Nappa skinn og spesialdesignede sportsseter i elfenben-hvitt skinn med brune kontrastsømmer som fremhever perforeringen i setene.

Senterkonsollen og den delen av dashbordet som inneholder brytere, er kledd i Fineline treverk. Pakken krydres også med solskjermer i sort Nappa.

I kombinasjon med Pure Fashion Design kan Z4 også bestilles i en ny lakkfarge, Sparkling Brown metallikk. Men man kan selvsagt velge mellom mange andre farger også.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: