Renault Megane: Facelift for Megane - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
25 bilder i galleri
Facelift for Megane
Renault foretar et ansiktsløft på sin Golf-utfordrer, Megane. Ny teknikk senker forbruk og utslipp.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Twitter RSS
bsgif

Det mest markante er den nye fronten som gjør Megane mer lik sine moderne søsken. Både hatchback, stasjonsvogn og coupé får ny frontfanger og ny grill med en stor logo sentralt plassert. I tillegg får de LED kjørelys.

Avhengig av utstyrsnivå er Renault R-Link enten standard eller ekstrautstyr på de nye modellene. Det innebærer full integrasjon av smartphones via Bluetooth eller kabel med et femtitalls app’er på 26 forskjellige språk.

Funksjonene styres via en 7-tommers berøringsskjerm. Flere av funksjonene er stemmestyrte, mens en tekst-til-tale funksjon automatisk leser opp tekstmeldinger.

Den nye Megane-serien er den første som tilbyr Renaults moderne sekstrinns EDC dobbelclutch girkasse i kombinasjon med Energy TCe 130 bensinmotoren. Den nye 130-hesters motoren skal være meget stillegående og har 15 % lavere forbruk enn sin forgjenger.

En annen ny motor er Energy TCe 115. Denne 1,2-literen har 115 hk og maks dreiemoment på 190 Newtonmeter i området 2000 til 4000 omdreininger. 90 % av momentet er til stede allerede ved 1500 omdreininger.

De som foretrekker diesel kan velge Energy dCi 130, en 1,6-liter som er kraftigst i sin klasse. Alternativet er Energy dCi 110 som kan skilte med 260 Newtonmeter i et stort område fra 1750 omdreininger.

Også toppmodellen, Megane R.S. er oppgradert. Den har en 2,0-liters motor som byr på hele 265 hestekrefter, er utstyrt med differensialbrems og kan leveres med to alternative chassis, Sport eller Cup.

Blant standardutstyret inngår Recaro seter i skinn og R-Link, og den kan bestilles med 19-tommers spesialfelger og en design-pakke som med røde dekorelementer.

De nye modellene kommer på markedet tidlig i 2014.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: