Renault Captur: Litt norsk Renault - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
27 bilder i galleri
Litt norsk Renault
Selv om det fins en god del norske underleverandører i bilindustrien, er det ikke ofte et norsk selskap profileres i bilsammenheng.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Twitter RSS
bsgif

Når Renault nå lanserer en spesialutgave av Captur, med ekstra god fremkommelighet, har de valgt å markedsføre den som Captur Helly Hansen.

Captur er en kompakt crossover, og Renaults bestselger i Norge hittil i år – ja faktisk utgjør den mer enn halve det norske Renault-salget.

Ekstra grep
Nå lanseres en versjon med «Extended Grip» som skal ha ekstra god fremkommelighet på litt vanskelig underlag. Via et hjul på midtkonsollen kan føreren velge mellom tre innstillinger – Road, Loose Ground og Expert.

Systemet virker i hastigheter under 40 km/t, og Captur har ikke firehjulsdrift, så vi snakker ikke akkurat om offroad-egenskaper.

Helly Hansen-versjonen leveres med eksklusivt utstyr som skliplater, 17-tommers felger, en omfattende utstyrspakke som inkluderer R-Link og mye komfortutstyr. Den kan også leveres med et eksklusivt lærinteriør.

Spesialfarge
Captur Helly Hansen kan leveres i en eksklusiv flammerød lakkfarge, og denne fargen er også benyttet i utstrakt grad for å friske opp interiøret.

Men fortvil ikke om du ikke vil ha rød bil – den kan også leveres i andre tofargede kombinasjoner – alle med en Helly Hansen-logo på siden

Spesialutgaven kan leveres med alle motorer som tilbys i Captur, og de første bilene er på plass i de fleste europeiske markeder fra neste måned. Det foreligger ingen planer for å ta den til Norge gjennom offisielle kanaler.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: