RS7 får også et løft - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
RS7 får også et løft
Det er nesten rart at fabrikken vil fortelle det som en nyhet: Nå har RS7 har fått akkurat den samme faceliften som A7/S7 Sportback fikk for en stund siden.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Twitter RSS
bsgif

Man skal se ganske godt etter for å oppdage de eksterne midtlivskriseendringene på RS7.

Litt annerledes grill, som kan leveres med kunstneriske detaljer som alufinish eller pianoblank svart eller karbon-finish.

Støtfangerne har også opplevd kosmetiske inngrep, og noen av karosserifargene er nye. Sepang Blå for eksempel – hvem i all verden finner på slike navn?

Men så er det ett stort avvik i forhold til de andre ferskt faceliftede overklasse Audiene, både A7/S7 og A8/S8 har fått nye LED lys i front. Også RS7.

Men, og her kommer nyhetsinnsatsen: De på RS7 har en litt mørkere finish.

Innvendig byr de på det Audi selv kaller «Modestly revised» instrumentsamling, litt annerledes ventilasjonsåpninger og et annet quattro-emblem. MMI-infotainment systemet er også endret.

Les også: Oppgradert A7

Der S7 byr på inntil max 450 hester strekker V-åtteren i RS7 seg til 560 hk og 700 Nm. 100 på 3,9 og 305 km/t. Firehjulsdrift selvfølgelig, og for å øke kjøregleden – eller noe – er girskiftmanualene lettere endret.

20 tommere, med 21 tommere som åppsjenn – med tre forskjellige fargekode-muligheter- og du kan sågar bestille skiver i karbonfiber.

Den er på plass i tredje kvartal.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: