Peugeot 508: Facelift for Peugeot 508 - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
26 bilder i galleri
Facelift for Peugeot 508
Etter fire år på markedet er Peugeot 508 klar for noen kosmetiske og tekniske inngrep.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Ny grill, nytt panser, nye lykter foran og bak – det er de viktigste grepene Peugeot foretar for å gi 508 sedan og stasjonsvogn, samt 508 RXH, dieselhybriden med firehjulsdrift, et nytt utseende.

Viktigere er det du ikke ser fra utsiden. Som at den får nye motorer som innfrir utslippskravene i Euro6. De nye kravene, som er vesentlig strengere enn dagens, innføres fra høsten, så det er mange produsenter som begynner å få dårlig tid.

Peugeot trekker frem tre nye motorer – på bensinfronten kommer en ny 1,6-liter THP 165 med Stop&Start. Den erstatter den tidligere 156-hesteren og har sekstrinns manuell girkasse som standard og en ny EAT6 automatkasse som opsjon.

Dieselalternativene er BlueHDi 150 med manuell girkasse og et CO2-utslipp på bare 105 gram per kilometer. BlueHDi 180 kombineres med den nye automatkassen og nøyer seg med å slippe ut 111 gram CO2 per kilometer.

Nytt på de oppdaterte 508-modellene er en 7-tommers berøringsskjerm hvor man kan foreta det meste av innstillinger, noe som reduserer antall betjeningsorganer på dashbordet.

Offisiell debut av «nye» 508 finner sted på bilmesser i Russland og Kina i august, samt på Paris-utstillingen i oktober.

Siden 2010 er det solgt 360.000 508 i totalt. Kina er største marked for Peugeot 508 og står for omkring 30 prosent av totalvolumet.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: