Kjører for bronse

Til helgen er det klart for årets to siste løp i Porsche Carrera Cup Deutschland på Hockenheim. Dennis Olsen har som mål å forsvare tredjeplassen sammenlagt.

Publisert Sist oppdatert

Dennis Olsen er i ferd med å avslutte en sensasjonell debutsesong som juniorfører for Porsche.

Han har allerede sikret seg rookie-mesterskapet i den tyske Porsche Cup'en. I tilegg har han imponert i sine innhopp i Porsche Supercup, GT3 Cup Challenge Middle East og VLN.

20-åringen fra Våler utenfor Moss ligger på en tredjeplass sammenlagt i den tyske Porsche Cup'en. Og han er klar på sine oppgaver for helgen:

- Målet mitt denne helgen er å sikre tredjeplassen sammenlagt. Det blir vanskelig å gjøre noe med Sven Müller og Christian Engelhart på plassene foran, men en tredjeplass i min første sesong er uansett langt over forventning.

Som oppvarming til finalen på Hockenheim deltok Dennis i det forrige VLN-løpet på Nürburgring Nordschleife. Denne gangen var kjøretøyet en Porsche Cayman GT4, og Dennis viste nok en gang et godt tempo helt til teamet måtte bryte med tekniske problemer.

Etter de 14 første løpene i Porsche Carrera Cup Deutschland har Dennis vært på pallen i halvparten. Dermed ligger det an til at han ender på en av de beste plasseringene noensinne gjort av en første års juniorfører for Porsche.

Helgens første løp går klokken 18.00, mens det andre løpet går søndag 11.55. Begge løpene kan sees direkte på www.porsche.de/carreracup