Dennis Hauger slo alle - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Dennis Hauger slo alle
Stortalentet Dennis Hauger knuste alle konkurrentene i helgen - inkludert sønnen til Ralph Schumacher.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Twitter RSS
bsgif

14 år gamle Team Norway-fører Dennis Hauger fra Aurskog kjørte i helgen inn til seier i det tyske mesterskapet i Kerpen i Tyskland.

Banen er hjemmebanen til Michael Schumacher og en av de største konkurrentene er 16 år gamle David Schumacher, sønnen til tidligere Formel 1-fører Ralph Schumacher, broren til Michael.

Dennis har i 2017 tatt steget opp i seniorklassen OK som tidenes yngste, etter å ha vært tidenes yngste til å vinne det tyske mesterskapet i 2016 i juniorklassen OKJ.

Dennis har tidligere i år 2. plass i Wintercupen i Italia som beste resultat etter klassebyttet.

Farten har vært der fra starten, da han allerede første løpet satte "pole position" på kvalifiseringen under det første løpet, og har hatt beste rundetid i de 4 av 6 første løpene.

Det har dessverre vært litt utfordringer underveis med å få det til å fungere som Dennis ønsker, i tillegg har det vært en læreprosess når man skal begynne å konkurrere mot opptil 25 år gamle profesjonelle førere som har det som sitt yrke.

Men i helgen fungerte alt perfekt, og teamet fant sammen med Dennis et oppsett på chassis som fungerte perfekt. Samtidig som det i helgen også kom motoroppdateringer han har ventet på, og med denne kombinasjonen kom endelig den første seieren i ny klasse!

Dennis seiler da opp som en av de store favorittene også i 2017 i det tyske mesterskapet, sin unge alder til tross.

Et mesterskap som er det største Nasjonale Mesterskapet i Verden med førere fra over 20 nasjoner, og over 50.000 seere live på nett hvert løp.

Dennis er veldig fornøyd med utviklingen og samarbeidet med teamet gjennom den siste tide, og ser nå veldig frem til neste EM-runde om en uke på Alonso Track i Spania.

pic
 
toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: