Gullratt til Frode Alhaug - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Gullratt til Frode Alhaug
Racerføreren Frode Alhaug fra Hamar er tildelt Norges Bilsportforbunds hedersbevisning, Gullrattet, for sin innsats på banen.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Twitter RSS
bsgif

Rundt 30 gamle og nye Gullratt-innehavere var til stede under den årlige utdelingen på KNA-hotellet i Oslo tirsdag kveld.

I løpet av kvelden kunne Frode Alhaug (68) fra Hamar og KNA Vålerbanen innta den eksklusive klubben, og motta sitt Gullratt av NBFs president Per Madsen (bildet).

Frode Alhaug har kjørt inn en rekke NM-medaljer i racing de siste årene. Både i historisk klasse og i GT konkurrer han med to forskjellige utgaver, og ikke minst årsmodeller, av Chevrolet Corvette.

I fjor ble det NM-tittel i historisk klasse, og han har også to titler i klassen GT2 fra tidligere.

Frode Alhaug har også sittet i styret i Norges Bilsportforbund fra 2009 til 2017, de fire siste årene som president. For dette fikk han NBFs fortjenstmedalje i gull i fjor.

Totalt er det 129 utøvere som har fått NBFs gullratt gjennom historien. Gullrattet ble innstiftet i 2004, og man har gått tilbake i historien for å sjekke en rekke utøvere og deres resultater for å komme frem til de som er kvalifisert. 

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: