Ta pulsen på bilbransjen - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Ta pulsen på bilbransjen
Onsdag åpner Automessen i Lillestrøm. Selv om dette er en fagmesse, er den åpen for publikum. Du kommer til og med gratis inn på det store området!
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Twitter RSS
bsgif

Det er Autobransjens Leverandørforening (ABL) og Norges Varemesse som sammen arranger messen. Deler og rekvisita, verkstedutstyr, bilpleiemidler og utstyr for skadereparasjoner og lakkering er blant kategoriene utstillerne vil vise frem.

– Hovedtyngden av de besøkende er bransjefolk, men dette er en åpen fagmesse, så det kommer også mange motorinteresserte og skoleungdom som har valgt bilfag. Det gir spennende møter og positive impulser for alle med hjerte for bil og vedlikehold, sier Arild Hansen, daglig leder i ABL.

Automessen arrangeres hvert tredje år, og 2018-utgaven blir nummer fjorten i rekken.

– Antall utstillere har aldri tidligere vært så høyt, så det blir mye å kikke på. Nytt av året er dessuten en «entusiastgate», der bilmerkeklubbene vil vise seg frem, og motorinteressen kan blomstre, sier Hansen.

(saken fortsetter)

Kjendiser og action
Blant programnyhetene er en «mekaniker-kveld» med kjente bil- og motorprofiler som Jan-Erik Larssen, André Villa og Tommy Rustad, og egne tilbud til elever på 10. trinn og videregående skoler innen bilfag.

– Her blir det både god underholdning og nyttig kunnskapsformidling.  Autobransjen vil ha store behov for rekruttering og spesialisering i årene fremover, og vi vil svært gjerne bidra til at flinke ungdommer blir inspirert til å velge bilfag.

Automessen 2018 arrangeres på Norges Varemesse i Lillestrøm i perioden onsdag 7. til og med lørdag 10. februar.

På hjemmesiden automessen.no www.automessen.no kan du registrere deg for å få gratis adgang til utstilling og arrangementer.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: