Mikkelsen mot pallplass - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Mikkelsen mot pallplass
Andreas Mikkelsen hadde en avkjøring som kostet dyrebare sekunder lørdag formiddag, men han er fortsatt på vei mot en pallplass i Rally Sweden. Mads Østberg ligger på en flott femteplass i sitt comeback for Citroën, og det er mye å glede seg over i WRC2-klassen.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Twitter RSS
bsgif

Idet bare en kort etappe i Torsby lørdag kveld gjenstår, ligger Andreas Mikkelsen på tredjeplass, 31,3 sekunder bak Hyundai-kollega Thierry Neuville som fortsatt leder etter to dagers kjøring.

Mellom de to Hyundai-førerne ligger Citroëns Craig Breen som er 19,7 sekunder bak Neuville.

Den foreløpige fjerdeplassen innehas av Hyundais Haydon Paddon (+ 39,9) mens Mads Østberg er nummer fem, 56,0 sekunder bak teten.

Men Mads må holde fokus også resten av rallyet, for bare 9,3 sekunder bak seg har han Toyotas bestemann, Esapekka Lappi. Den regjerende verdensmesteren, Sebatien Ogier, har ikke lykkes med forholdene i Sverige og ligger på en skuffende 10. plass i sammendraget.

Henning Solberg er nummer 17 i sammendraget etter å ha ligget først på veien gjennom dagens etapper – ingen fordel med nysnø på veiene.

WRC2-klassen ledes av Toyota-rekrutt Katsuta Takamoto, men han følges tett av de to Skoda-fabrikkførerne, Pontus Tidemand og Ole-Christian Veiby som begge er ansatt av norske Even Management.

Det gjenstår som nevnt en kort etappe lørdag kveld mens rallyet avsluttes med tre etapper søndag.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: