Bedre Classic Car Show trakk flere besøkende - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
60 bilder i galleri
Bedre Classic Car Show trakk flere besøkende
Stemningen er så god etter vårens Classic Car Show at det nå bare gjenstår å fastlegge datoen for neste års show.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Twitter RSS
bsgif

Classis Car Show, ledet og eid av av smoking- og flosshattkledde Hans Hallbauer og Bjarne Reistad, er kommet for å bli også på Østlandet. Selv om det ikke foreligger offisielle besøkttall ennå, var trykket og stemningen på årets to messedager på Hellerudsletta nord for Oslo så bra, at det helt klart blir show også neste år.

– Målet vårt er jo å sette den norske klassikermessen på kartet sammen med de store og etablerte i Europa, sier Hans Hallbauer.

Classic Car Show handler om drømmer og minner. Det hele startet i Trondheim i 2015 med utspring i cars & coffee-miljøet og ble umiddelbart en suksess.

To år senere var det duket for CCS i Oslo med messehallene på Hellerudsletta som arena, men uten samme suksess som i Trondheim.

Bedre markedsføring og enda bedre show lokket langt flere til årets show, holdt i arenaen som i mellomtiden både er betydelig oppgradert og har skiftet navn til X Meeting Point.

Og til alle dere som ikke fikk oppleve de 300 kjøretøyene fordel på 20.000 utstillingskvadratmeterne, her følger noen smakebiter.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: