Mercedes-Benz : Viser Maybach-SUV i Beijing for de ultrarike - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Viser Maybach-SUV i Beijing for de ultrarike
Bentley Bentayga er allerede her, Rolls-Royce Cullinan kommer, og nå vurderer også Mercedes-Benz å bygge SUV for de aller rikeste av de rike.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Twitter RSS
bsgif

Før så de europeiske bilprodusentene i hovedsak i retning USA og oljerike Midtøsten-land når de skulle ut å selge ultraluksuriøse biler. Nå er det særlig Kina som trekker.

I landet som avlet fire nye dollarmilliardærer hver uke i fjor, er det utvilsomt et marked for de mest påkostede kjøretøyene bilindustrien kan ta fram. Ikke minst SUV-er.

Naturligvis vil ikke Daimler/Mercedes-Benz sitte rolig å se på at Bentley med Bentayga (VW-konsernet) og Rolls Royce med Cullinan (BMW-konsernet) uforstyrret får betjene dette markedet.

Derfor tar Daimler/Mercedes med til kommende ukes bilmesse i Beijing et SUV-konsept under navnet Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury.

Selv om bilen får en distinkt front, er det særlig interiøret og baksetet med mer beinplass, massasje og utsøkte materialer som vektlegges.

Alt tyder på at bilen med basis i GLS settes i produksjon. Etter at Daimler/Mercedes-Benz satte Maybach-emblemet på en ultraluksusutgave av S-klasse i 2015, er modellen blitt så populær at mer enn ti prosent av S-klasse-volumet i fjor handlet om Mercedes-Maybach med Kina, Russland og USA som de viktigste markedene.

En GLS/Maybach-SUV blir Mercedes' andre ultra luksus-SUV etter at selskapet bygde G 650 Landaulet i et begrenset antall på 99 eksemplarer.

På bildet en skisse Mercedes har med til Kina om hvordan den tyske bilprodusenten ser for seg et rommelig og oppgradert interiør.

 

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: