Motorfest på Gardermoen - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Motorfest på Gardermoen
Lørdag 5. mai blir det amerikanske Hollywood-tilstander på Gardermoen Raceway. Da arrangeres RACEWORZ for første gang i Norge. Raceworz Norway og Thomas Følling er de første som har fått lov til å bruke konseptet utenfor USA.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Twitter RSS
bsgif

– Dette blir en fullspekket dag med action for alle i alle aldre, og arrangementet avsluttes med ekte amerikansk «Streetmeet» til langt på natt, sier Thomas Følling, leder for Raceworz Norway.

Under arrangementet er det mulig å få prøve sin egen bil på Norges mest kjente dragracebane.

Det vil være en stor utstilling med mange godsaker for motorentusiaster, og det vil bli kåret en rekke vinnere, også utenfor konkurransebanen. Her vil det bli delt ut priser for lavest bil, bil med best eksoslyd og mye mer. Totalt over 60 priser skal deles ut.

Du vil også få treffe Hollywood-skuespilleren Noel G. "Hector" fra The Fast and Furious 1 & 7.

Det vil bli oppvisningskjøring med Kenneth «Fast Kenny» Moen, kjent fra Formula Drift og Gatebilmiljøet.

NMK Streetcars ambassadør, Emil Reinsborg er bare 15 år og fersk drifter av året. Han vil også kjøre oppvisning med sin driftingbil, en BMW E30.

Noe for alle
Raceworz er for absolutt alle, enten du har en bil eller MC du vil vise fram, teste på dragracestripa, eller du bare vil komme for å se og oppleve showet og stemningen. Alle bil- og MC-merker er like velkommen.

RACEWORZ er en nyvinning i Norge, der deltakere og publikum skal få kjenne på det amerikanske.

– Vi håper og tror at RACEWORZ, som mange vil huske fra Fast and Furious-filmene, skal bli en årlig tradisjon i Norge. I tillegg til at dette er et familiearrangement, vil jeg tro det er et trekkplaster at du kan teste din egen privatbil på Norges mest kjente dragracestripe, sier Thomas Følling.

Værgudene synes også å være på arrangørens side.

– YR melder med grønn presisjon om sol og oppholdsvær, så dette lover godt, sier han.

Her er noe av innholdet i arrangementet:

Kappkjør med den bilen du har
Lørdag 5. mai kan du ta din egen privatbil eller MC og kjøre 402 meter på Norges beste dragracebane. Påmelding skjer ved ankomst.

Kanskje det er nå du skal ta oppgjøret med kameraten - eller kona for den saks skyld - og få svar på hvem som er raskest. Eneste forutsetningen for å delta er at bilen / sykkelen består teknisk kontroll, og at du har førerkort. Heldekkende klær i bomull og godkjent hjelm er et krav.

Bil-limbo, burnout- og eksoskonkurranse
Det vil bli avholdt en rekke konkurranser, også utenfor hastighetsbanen. Her kan du konkurrere om laveste bil, mest lyd eller mest røyk.

Stor utstilling
Arrangementet vil huse en stor bilutstilling. Her skal det deles ut 64 signaturpriser i 43 klasser. Her vil det beste fra skandinaviske bilentusiaster bli vist. Flere biler fra Fast and Furious-filmene blir å se i utstillingen.

Spesielle gjester
Du vil kunne se en rekke kjente fjes på Gardermoen Raceway den 5. mai. Her kan du møte Noel G. "Hector" fra The Fast and Furious 1&7. Honda Pro Jason er også til stede, sammen med Brittany Murata som er et kjent fjes på Raceworz California.

Kenneth «Fast Kenny» Moen er kjent fra Formula Drift og Gatebilmiljøet. Han vil også være til stede. Emil Reinsborg, fersk juniordrifter, vil kjøre oppvisning med sin BMW E30.

Det vil være mulig med meet & greet med alle gjestene. 

Aktiviteter for barna
RACEWORZ Norway har lagt opp til en dag for hele familien, derfor vil det være aktiviteter for både små- og litt større barn.

Streetmeet/Afterparty
Når klokka bikker 21:00, forvandles Gardermoen Raceway om til et gigantisk Streetmeet / Afterparty.

Da vil DJ kjøre hits og lysshow fra scenen mens store mengder gatebiler og sykler ruller inn på området. Gjester vil selvfølgelig også være velkommen under Streetmeet, et drømmested for deg som liker å gå rundt å se på, høre på og snakke om biler og motorsykler fram til arrangementet avsluttes kl.02 natt til søndag.

Profesjonelle speakere
Speaker Arild Dyrkorn er kjent fra GATEBIL. Han kommenterer ikke bare hva som skjer på banen, men sørger også for gode intervjuer. Sammen med dragrace- og Amcar-kyndige Ronnie Krabberød vil han sørge for at publikum holdes i ånde gjennom hele arrangementet.

Lokal cheerleading
Super Crew Lakers - Øvre Romerike Cheerleading vil også være til stede og vise spektakulære triks. Denne gruppen vil underholde flere ganger i løpet av dagen.

Program

08:00: Baneområdet åpner for registrering og tekniske kontroller

10:00: Konkurranser på dragracebanen

13:00: Hector Meet & Greet

14:00: Burnout konkurranse

16:00: Car Limbo konkurranse

17:00: Eksoskonkurranse

19:00: Car Show prisutdeling

Prisutdeling etter finaler

22:00: Street Meet

02:00 Slutt

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: