Klart for femte NM-runde i rally - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Klart for femte NM-runde i rally
Alt ligger til rette for en stor rallyfest når NM-runden Aurskog-Høland Rally kjøres førstkommende lørdag. Løpet med base på Bjørkelangen er årets femte og nest siste NM-løp.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Twitter RSS
bsgif

Anders Grøndal fra Asker & Bærum Motorsport og kartleser Roger Eilertsen må finne seg i ha favorittstempel foran løpet.

Grøndal leder NM i klassen for de firehjulsdrevne bilene og har hatt god flyt denne sesongen. Han vant Aurskog-Høland Rally i 2012, og har en rekke ganger vært på pallen i løpet. 

Arrangøren, NMK Aurskog-Høland, har også i år lagt basen for sitt løp til Kjelle Videgående skole på Bjørkelangen. Serviceplass er ved Biksrud Næringsområde, mens løpets 12 fartsetapper kjøres i områdene sør og nord/øst for Bjørkelangen.

For publikum blir det også en enkel tilgjengelig godbit når det kjøres en spesielt tilrettelagt etappe for publikum inne i Bjørkelangen sentrum to ganger. Det er i underkant av 100 biler som starter i NM-løpet.

Det er seks løp som inngår i norgesmesterskapet, og det kåres fire norgesmestre i rally. Aurskog-Høland Rally er årets nest siste NM-runde, mens Rally Hedemarken i september avslutter sesongen.

Hele Aurskog-Høland Rally kan følges direkte på rallyradio på www.skruvatrallyradio.no

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: