Grøndal sikret seg nok en NM-tittel - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Grøndal sikret seg nok en NM-tittel
Anders Grøndal fra Drammen sikret seg en ny NM-tittel etter å ha kjørt inn til andreplass i Aurskog-Høland Rally. Selv om den gjenstår én NM-runde, kan ingen ta igjen Grøndal i sammendraget.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Twitter RSS
bsgif

Grøndal hadde en så stor ledelse før løpet at han visste det ikke var nødvendig å pushe maksimalt for å vinne i helgen. Likevel ledet han og kartleser Roger Eilertsen store deler av løpet og var med i teten hele dagen.

Frank Tore Larsen og Gøril Underbakke sikret til slutt seieren i Aurskog-Høland med fattige to tidelers margin til den nybakte norgesmesteren.

Dette var Grøndals trettende NM-gull, og mye tyder på at han med det er mestvinnende norgesmester i bilsport gjennom tidene. Han leder også årets NM i bakkeløp.

Tredjeplassen i rallyet gikk til Kenneth Johnsrød i en Mitsubishi Evo IX i nasjonal klasse for biler med firehjulsdrift, mens Bernt Kollevold ble nummer fire i en tilsvarende bil.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: