Porsche : Porsche forenkler ladeprosessen - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
6 bilder i galleri
Porsche forenkler ladeprosessen
Porsche vil gjøre det enkelt å kjøre elektrisk. Nå lanserer de sin egen ladeservice.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Twitter RSS
bsgif

Porsche Charging Service er en ny tjeneste for elbiler og ladbare hybrider. Den digitale plattformen tar hånd om alle aspekter ved ladeprosessen.

Tjenesten leter etter egnede ladestasjoner og benytter sentralt lagrede data for å håndtere betalingsprosedyren, uten at landegrenser, valuta eller strømleverandør er til hinder. Individuell innlogging for ulike selskaper er også en saga blott.

Den tilhørende app’en, som kan lastes ned gratis, guider bilen til riktig ladestasjon.

Porsche investerer tungt i elektromobilitet og vet at god infrastruktur er like viktig som å ha de riktige produktene.

Sammen med flere av de tyske produsentene har de etablert Ionity, et selskap som skal etablere et europeisk nettverk av hurtigladestasjoner med kapasitet på 350 kW. Men det hindrer dem ikke fra å etablere sin egen tjeneste.

– Med Porsche Charging Service tilbyr vi våre kunder en sentral digital plattform som forenkler alle aspekter i ladeprosessen. Dermed kan elektrisk mobilitet bli integrert i hverdagen, sier Detlev von Platen, styremedlem med ansvar for salg og markedsføring.

Lokasjon og tilgjengelig av ladestasjoner, så vel som priser, er tilgjengelig i «real time» via app’en. Ved ladestasjonen identifiserer brukeren seg med en QR-kode fra app’en eller et personlig Porsche ID-kort som brukeren mottar etter å ha registrert seg for tjenesten.

Tjenesten er foreløpig tilgjengelig i Tyskland, Østerrike, Sveits, Danmark, Nederland, Belgia og Finland. Porsche lover at den skal utvides til flere markeder i løpet av 2018, og da kan vi jo håpe Norge kommer på kartet.

Det er gratis å laste ned app’en, men i Tyskland må brukerne betale en månedspris på €2,50. I tillegg kommer selve kostnaden for lading som avhenger av leverandør og forbruk.

Tjenesten er i utgangspunktet åpen for eiere av alle typer ladbare biler, ikke bare Porsche-eiere. Man kan registrere seg på www.porsche.com/connect-store.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: