Nye løp for Stian Paulsen - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Nye løp for Stian Paulsen
Til helgen er det duket for nye løp i den europeiske TCR-serien, hvor Stian Paulsen representerer de norske fargene.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Twitter RSS
bsgif

Det er en tøff serie Stian har blinket seg ut i år, men han har ved flere anledninger vist at han kan hevde seg helt i toppsjiktet når han unngår tekniske problemer og ufine konkurrenter.

Denne helgen går ferden til Hungaroring utenfor Budapest, til den fjerde av totalt syv løpshelger i serien. Og Stian er klar for å yte sitt maksimale i helgens to løp.

– Jeg er godt forberedt denne gangen. Formen er fin og jeg er motivert! Vi har hatt ute og sjekket motor og girkasse, og alt ser bra ut nå, sier han og legger til at Hungaroring er en bane han liker godt

– Jeg var for første gang på Hungaroring i fjor. Det gikk veldig bra der, så vi håper på en bra helg igjen. Jeg trivdes veldig bra der og likte banen godt, fortsetter han.

Men han har minst en utfordring med Budapest.

– Utfordringen er at det ligger litt langt unna. Jeg gleder meg ikke akkurat til å kjøre dit i 34 varmegrader med Sprinter og henger. Det er 1200 km fra basen min i Tyskland, og med Sprinter og henger, stopp og trafikk, bruker jeg nok mellom 17 og 18 timer, sier den hardt arbeidende racerføreren.

– I helgen jeg med meg et team på tre mekanikere pluss bror som dataingeniør, så om det ikke inntreffer noe spesielt bør jeg primært kunne konsentrere meg om selve kjøringen og la teamet ordne resten.

Løpene kjøres lørdag kl. 13.40 og søndag kl. 11.50 og kan ses live på YouTube eller TCRs TV-sider (klikk på lenkene, så kommer du riktig sted).

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: