Audi : Audi viser elektrisk superbil - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img
1 bilder i galleri
Audi viser elektrisk superbil
Audi skal presentere en ny konseptbil på Pebble Beach om tre uker. «Emotion instead of Emission» antyder en elektrisk supersportsbil.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Twitter RSS
bsgif

Pebble Beach Car Week samler hvert år tusenvis av bilentusiaster i Monterey på vestkysten av USA. Her finner man de mest eksklusive samlerobjekter, men også en blanding av nytt og gammelt.

Audi vil benytte utstillingen til å vise frem flere av sine klassikere, men de har også med seg en konseptbil med betegnelse PB-18 e-tron.

Betegnelsen refererer til noe så enkelt som Pebble Beach og året i år, og e-tron vet vi innebærer at drivlinjen er elektrifisert i større eller mindre grad.

De forteller også at den henter inspirasjon fra Le Mans-suksessen Audi R18 e-tron når det gjelder en del av de tekniske løsningene.

Konseptet er designet av det nye Malibu Design Loft, og avdukingen skal skje på racerbanen Laguna Seca den 23. august før den vises noen utvalgte steder – siste gang på Concours d’Elegance på Pebble Beach 26. august.

Det spekuleres i at PB-18 e-tron kan være en elektrisk etterfølger til R8, og den må ikke forveksles med e-tron Sportback som de har bekreftet skal produseres basert på konseptet som ble vist i Shanghai i 2017

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: