Seier til Siljehaug - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Seier til Siljehaug
Mads Siljehaug var klar på kort varsel da han ble bedt om å steppe inn for sitt team, Reiter Engineering. Det var en klok avgjørelse.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Twitter RSS
bsgif

Denne helgen ble Mads Siljehaug sendt til Slovakia som "stand-in" sjåfør for et Reiterteam som manglet en sjåfør i GT4 Central European Cup. Mads kjørte sammen med co-driver David Klar fra Tsjekkia.

I kvalifiseringen til løpet lørdag kjørte Klar til startspor P9, mens Mads kvalifiserte til startspor P3 til løpet på søndag.

Les reportasje om Mads Siljehaug fra bladet BIL

Klar startet løpet lørdag og kjørte første 30 minutter før depotstopp og sjåførbytte. Tsjekkeren klarte ikke å avansere i feltet og byttet til Siljehaug på samme posisjon 9 som han startet.

Mads overtok og kjørte teamet opp til tredjeplass i klassen, men etter løpet fikk de tidsstraff siden Klar ikke hadde stoppet motoren ved depotstoppet slik regelverket krever. De falt dermed ned til syvendeplass.

I søndagens løp startet Mads fra tredje spor, og allerede på andre runde var han oppe på andreplass og i hekken på lederbilen, da en Porsche bak kjørte på Mads så han snurret av banen.

Bilen fikk ikke skader og han kom seg inn igjen på banen, men hadde da falt ned til niendeplass cirka 20 sekunder bak lederbilen.

Lillehammer-gutten startet en forrykende opphenting og passerte en etter en og kunne overlevere bilen til co-driver Klar med tre sekunder ledelse etter fantastisk kjøring.

Klar kjørte jevnt og sikkert de siste 30 minuttene og passerte målflagget som vinner av løpet.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: