Ny sportssjef i bilsportforbundet - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Ny sportssjef i bilsportforbundet
Atle Gulbrandsen blir ny sportssjef i Norges Bilsportforbund fra 1. januar. Han vil blant annet ha ansvaret for talentutvikling og landslag.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Twitter RSS
bsgif

Gulbrandsen (39) tar over for Holm Jacob Matheson (69), som trapper ned etter å ha hatt rollen som sportssjef i 11 år.   

– Jeg gleder meg veldig til å jobbe med både bredde- og elitesatsingen i norsk bilsport. Holm Jacob har gjort en fantastisk jobb med talentutviklingen de siste årene, så det er med stor ydmykhet jeg tar over det ansvaret. Jeg tør å påstå at fremtiden til norsk bilsport aldri har sett lysere ut enn nå, sier Atle Gulbrandsen som har sittet i styringsgruppen for talentutvikling siden 2015.

Gulbrandsen har selv en lang karriere som bilsportutøver, og er blant annet tidligere Norgesmester i racing. De siste 14 sesongene har han kjørt det tyske langdistansemesterskapet VLN for Møller Bil Motorsport.

Mange jern i ilden
I tillegg til å fortsette sin aktive karriere som bilsportutøver kommer Atle også til å fortsette som Formel 1-kommentator for Viasport, samt jobbe som konsulent gjennom sitt selskap Ribalta.

– Engasjementet som sportssjef vil ta rundt 50 prosent av min tid, og resten av tiden vil jeg bruke til Formel 1-kommentering, racing og diverse konsulentjobbing. Jeg vil også jobbe litt med kommunikasjon i Norges Bilsportforbund, og jeg kan knapt vente på å få starte, sier en entusiastisk Atle Gulbrandsen.

– Bilsport har vært mitt liv siden jeg kjørte mine første meter i en gokart som 12-åring, forteller Gulbrandsen. Nå får ansvaret for Team Norway – Norges raskeste landslag.

Den nye sportssjefen har lenge hatt et stort hjerte for talentutvikling, og har allerede hjulpet flere norske utøvere ut i verden.

– Bilsport er en krevende idrett, hvor mangel på penger ofte kan sette en stopper for en lysende karriere. Men spiller man kortene sine riktig og er bevisst på hvor det lønner seg å kjøre, så er det nok større muligheter til å få seg en karriere enn mange tror.

– Jeg ønsker å bruke min erfaring fra internasjonal bilsport til å få frem enda flere eliteutøvere fra Norge. Dessuten er det viktig å tenke som en toppidrettsutøver, og der har vi en fantastisk ressurs i vår fysiske landslagstrener Fredrik Brenna-Lund, fortsetter Gulbrandsen.

Rett mann...
– Vi er veldig godt fornøyd med å få med oss Atle Gulbrandsen i en så viktig og spennende stilling i Norsk Bilsport. Holm Jacob Matheson har lagt ned et enormt engasjement for våre unge utøvere i mer enn ti år, og vært en pioner på dette området. Med Atle på laget er vi overbevist om at arbeidet vil videføres på en meget god måte. Med sin kompetanse har Atle Gulbrandsen mye å tilføre Norsk Bilsport, sier generalsekretær i Bilsportforbundet, Hallgeir Raknerud.

Innsatsen som er nedlagt med talentutvikling i Bilsportforbundet de siste 11 årene har vært en suksess, og er blitt lagt merke til langt utenfor Norges grenser.

Arbeidet er trukket frem som forbilledlig av det internasjonale forbundet, FIA, som også har støttet den norske talentutviklingen økonomisk gjennom flere år.

Generalsekretær Hallgeir Raknerud (t.v.) ønsker Atle Gulbrandsen velkommen som ny Sportssjef i Norges Bilsportforbund.

pic
 
toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: