BMW : Mona Lisa med bil-dilla - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
6 bilder i galleri
Mona Lisa med bil-dilla
Hun kom seg nok ikke til bilutstillingen, Mona Lisa, men hun kunne i hvert fortelle alle som gadd høre på hvor mye hun gledet seg til Paris-premieren på den nye 3-Serien.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Twitter RSS
bsgif

Vanligvis pleier besøkende i Louvre å bli overrasket over hvor lite Leonardo-maleriet av Mona Lisa er. 

Men de første Paris-utstillingsdagene i år kunne man heller ta en tur til det andre bildekunst-senteret i byen, Centre Georges-Pompidou, og se henne fylle 75 kvadratmeter.

Ikke bare det, du kunne snakke med henne, og øynene hennes fulgte deg og hendene hennes beveget seg mens dere konverserte høvisk.

Siden hun uttrykte en spesiell begeistring for den kommende 3-serien, var det kanskje åpenbart hvem som sto bak det 36 tonn tunge stuntet.

BMW brukte fem dager på å bygge denne installasjonen, med en LED-fylt flate på 10 x 7,5 meter der Mona Lisa så ned på deg med sitt uutgrunnelige blikk.

Inntil du engasjerte henne med et muntert «Hey Mona Lisa» – kanskje ikke den korrekte måten å tiltale en mer enn 500 år gammel kvinne, gift med en rik silkehandler i Firenze på, men da våknet hun i hvert fall til live.

Det fikk virkelig fart på dama, og det viste seg at hun kunne snakke med deg, flytende, på fransk, engelsk eller tysk.

Det hele selvfølgelig for å introdusere BMWs kommende intelligente PA, som – forteller Mona Lisa – vil bli tilbudt i utvalgte BMW-modeller fra mars 2019. 

«Vi har gjort dette for å symbolisere hvordan oppkoblings-elementer og stemme-styring kan endre alle våre forestillinger om interaksjon mellom menneske og maskin», var en av forklaringene til Stefan Ponikva som er noe så ned-på-jorda som sjef for BMWs eventer og bilutstillingsdeltakelse.

Han hadde til og med sørget for at Mona kunne fortelle oss at en av spesialitetene til den nye Personal Assistanten var at hun ville godta at jeg ga henne et eget navn.

Store sjanser for at det blir «Leasa».

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: