Imponerende startfelt i Rally Hadeland - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Imponerende startfelt i Rally Hadeland
Til helgen kjøres årets andre NM-runde i rally. Sjeldent har vi sett et tøffere startfelt med så mange førere på toppnivå.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Twitter RSS
bsgif

Blant favorittene finner vi NM-leder Henning Solberg, VM-førerne Mads Østberg og Ole Christian Veiby, regjerende norgesmester Anders Grøndal og norgesmesteren fra 2017, Eyvind Brynildsen.

Det er med andre ord klart for en skikkelig fartsfest på de flotte vinterveiene i området rundt Jaren og Lygna.

NMK Hadeland står som er arrangør av årets andre NM-runde, og løpet inneholder tre fartsetapper som alle kjøres to ganger slik at det totalt blir seks etapper førerne skal konkurrere på.

Løpet har base på Lygna Skistadion, og fartsetappene går i området øst for Gran, Jaren og Lygna.

Rundt 85 biler stiller til start i Rally Hadeland, og av disse er hele 15 i toppklassen R5 for nyere firehjulsdrevne biler. Her gjør Mads Østberg NM-debut med sin nye Citroën C3 R5 som han skal kjøre VM med senere i sesongen.

Det skal kåres fire norgesmestre i rally. Årets sesong består av seks løp – tre på vinterføre og tre på barmark. NM-finalen er Rally Hedemarken i september.

Nytt av året er det at en 20 minutters TV-produksjon med meget høy kvalitet fra hver NM-runde vil kunne ses på VG+ fra tirsdagen etter løpene.

Det er spesielt tilrettelagt med parkering for publikum flere steder langs traseene, og disse er godt merket på kart som finnes på www.rally-hadeland.no.

Rallyradio under hele løpet kan høres på nett, www.rallyradioen.no

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: