Volkswagen : Gratis strøm til ID-kunder - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Gratis strøm til ID-kunder
Kanskje er ikke interessen for ID. 3 1ST like stor som forventet. Nå går i alle fall importøren ut og frister med gratis strøm det første året.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Twitter RSS
bsgif

– Alle som forhåndsbestiller en ID.3 1ST vil få et spesialtibud på 1 års kostnadsfri lading ved offentlige ladestasjoner tilknyttet tjenesten We Charge (inntil 2000 kwh), forteller Volkswagen-importøren i en pressemelding.

De forteller videre at hurtigladenettverket IONITY vil være blant de kjente ladeoperatørene som vil være tilknyttet We Charge. Flere detaljer om tjenesten We Charge vil komme nærmere lanseringen av ID.3 1ST.

– Det er med glede vi ser den store interessen for forhåndsbestilling av ID.3 1ST. Norge har fått tildelt et betydelig volum som prioritert marked, og vi har fortsatt tilgjengelig over 50% av volumet. Utleveringene av ID.3 1ST starter i midten av 2020, og alle som forhåndsbestiller ID.3 1ST vil få bilen utlevert i 2020, sier Harald Edvardsen-Eibak, direktør Volkswagen i Norge.

– ID.3 1ST blir riktig spesifisert for det norske markedet, og denne spesialmodellen vil tilbys i tre ulike utstyrsversjoner, sier Edvarsen-Eibak.

Fakta om ID.3 1ST:
Produksjonen av ID.3 1ST starter opp i november 2019 og utleveringer starter i midten av 2020.

Spesialmodellen Volkswagen ID.3 1ST vil leveres med et batteri med 58 kWh nettokapasitet (62kWh brutto) og med en estimert rekkevidde på inntil 420 km målt etter den nye WLTP-testsyklusen. Det er forventet at det er denne varianten som blir volummodellen av ID.3.

Det totale volumet fra fabrikken for denne begrensede serien ID.3 1ST er satt til 30.000 eksemplarer. Norge regnes som et av de viktigste markedene sammen med Tyskland, Nederland, Frankrike, England og Østerrike.

En forhåndsbestilling betyr i praksis muligheten til å bestille spesialmodellen ID.3 1ST med produksjonsplass for levering til Norge fra midten av 2020. Dermed får man sikre seg et av eksemplarene fra den aller første og begrensede serien av nye ID.3.

På Volkswagens nettside (https://www.volkswagen.no/elbil/no/id-modellserien/id.html) kan interesserte forhåndsbestille bilen. Beløpet er på 10.000 kroner, og refunderes i sin helhet dersom man ønsker å kansellere forhåndsbestillingen.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: