BilNorge.no - Nyheter
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Nyheter

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Lys i tunnelen for ID.3

I dag kommer den offisielle bekreftelsen fra Wolfsburg om at det fra neste uke blir mulig å bestille ID.3. Leveringene starter til høsten.

Les mer


Ny Octavia Scout

Skoda har nylig lansert femte generasjon Octavia. Nå følger varianten som står høyest på ønskelisten til norske Skoda-kunder.

Les mer


Touring med nytt minnesmerke

Planen var å kjøre den opp bakken på Goodwood om noen uker. Nå må Carrozzeria Touring finne en annen måte å premierevise sin nyeste skapning, basert på en Le Mans bil fra 1938.

Les mer


Produksjonslinjen klargjøres i Kina

Nå starter snart produksjonen av BMW iX3 – selskapets første el-SUV som skal bygges for det globale markedet i Kina.

Les mer


Ny Yaris er priset og klar

Norges mest populære småbil kommer i ny innpakning. Nå er nye Yaris bestillingsklar, og de første bilene kommer til landet i september.

Les mer


Kunstbil på en annen måte

BMW fortsetter sin innsats med å kombinere kunst og bil ved at de stiller en bil til disposisjon for en som gjerne vil bruke det som lerret. Her har vi en med grafitti-vibber.

Les mer


Model 3 Cabriolet

Newport Convertible Engineering har tatt taket av luksus-sedaner de siste 40 årene. Også tidligere Teslaer. Nå har de gjennomført operasjonen på en Model 3 også.

Les mer


Med hilsen til TVR

Graham Mulholland legger ikke skjul på at det er TVR som inspirerte ham, og det er det merket han tenkte på da han døpte sin nye sportsbil for Legend 480.

Les mer


Arteon i ny tapning

Volkswagen har publisert de første skissene av en ansiktsløftet Arteon. I tillegg til oppgraderinger får den også en alternativ karosseriform. Her er dagsferske spionbilder av en nærmest ukamuflert Shooting Brake.

Les mer


Elbil for storfamilien

Nå kommer Peugeot med løsningen for dem som ønsker en elbil med stor plass, brukbar rekkevidde og mulighet for å trekke tilhenger.

Les mer


Hyundai viser ny Santa Fe

Hyundai har i dag offentliggjort detaljer og bilder av sin nye Santa Fe – en fullvoksen SUV som kommer til Europa til høsten.

Les mer


Her kommer nye BMW 4-serie

BMW har i dag avduket sin nye 4-serie. Den dramatiske fronten krever utvilsomt en viss tilvenning.

Les mer


MG oppgraderer

Norwegian Mobility Group forteller i en pressemelding at deres el-SUV, MG ZS, nå får oppgraderinger basert på innspill fra eierne.

Les mer


Det startet med en kit-car

Sykkel med en nydelig ramme i tre, og deretter en trehjulsbil, også med masse treverk – men det startet med et sportsbilbyggesett.

Les mer


Tre generasjoner med rustfritt stål

Det er kanskje DeLorean eller Teslas Cybertruck du tenker på hvis vi sier bil med stålblank overflate. Men noen har vært der før. Ford i 1936 for eksempel.

Les mer


Mazdas virtuelle racer er klar

Dersom du tilhører Play Station-menigheten kan du nå tilegne deg Mazdas siste tilskudd på den virtuelle arenaen.

Les mer


Folkelig Folkevogn

Volkswagen i Brasil har avduket en ny, kompakt-crosser. Den er først aktuell for lokale markeder, men kan på sikt bli global.

Les mer


Shaker med fart

Du vet kanskje ikke at du trenger en cocktailshaker med vibber fra 50-årenes racerbiler? Asprey vil gjerne overbevise deg om det motsatte.

Les mer


Ladbar SUV fra Citroën

Nå starter salget av hybridversjonen av Citroën C5 Aircross. Vi gir deg priser og flere detaljer.

Les mer


Original Morgan på veggen

Dette er en av de glade bilhistoriene fra koronaperioden. Og slutten på historien er at du nå kan få din egen Morgan-kunst på veggen. Bilder rammet inn i Morgan-ask av Morgans karosserisnekkere.

Les mer


Oppgradert Mini Countryman

Dagen generasjon Mini Countryman ble lansert i 2017. Dermed er tiden inne for en midtlivs oppgradering av både teknikk og design.

Les mer


Vårnyheter i kø hos BMW

BMW priser våren med en rekke nyheter og oppgraderinger. Mest aktuelt for Norge er en ny ladbar stasjonsvogn – med firehjulsdrift.

Les mer


Kina-el fra Italia

DR Automobiles er et italiensk firma som har solgt kinesiske biler under eget navn i 15 år. Nå kommer de med en elektrisk modell som kanskje også vil til i Norge.

Les mer


Effektiv kombinasjon

Mercedes-forhandlere i Tyskland åpner nå for salg av GLC 300 de, en modell som kan bli midt i blinken for det norske markedet.

Les mer


Dramatisk fall i bilsalget

Bilsalget i Europa ramlet med 74 prosent i årets første tertial sammenlignet med samme periode i fjor. Heldigvis er situasjonen vesentlig bedre i Norge.

Les mer