img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2018).

Ferrari krasjer BMWs Villa d'Este-party

Jålebil-extravganzaen på Villa d'Este er i BMW-regi. Foreløpig er det eneste åpenbare BMW-konsept-innslaget en motorsykkel, mens Ferrari slår til med en virkelig enestående bil.


Jaguar på toppen

For en herlig samling Jaguarer fra inn- og utland som var samlet på Soria Moria – toppen av Oslo i dag. Anledningen var klubbens 40-årsjubileum. Her kommer en gratulasjon og en veldig privat hilsen.


Endrer reglene for når bilen skal på EU-kontroll

I dag bestemmer det siste sifferet i bilens registreringsnummer hvilken måned kjøretøyet skal til EU-kontroll. Det blir det snart slutt på.


Pickup Type R

Hva gjør Honda UK når de skal frakte gressklipperne sine? De bygger en pickup på Civic Type R. Selvsagt.


Lexus vant nok en gang

Til tross for en liten tilbakegang fra i fjor, har Lexus fortsatt de mest fornøyde bileierne i Norge viser Loyalty Groups AutoIndex. Men Volvos framgang krymper avstanden mellom de to.


Østberg inn – Meeke ut

Mads Østberg blir etter alle solemerker hovedfører i Citroëns WRC-team etter at de har sparket Kris Meeke.


Noen kommer – noen går

Vi fikk 54.000 flere personbiler i Norge i fjor. For eksempel ble det 37 flere Ferrarier, 11 flere Rollser og 1148 flere Porscher. Men samtidig mistet vi blant annet en Panhard og 4 Moskwich. Se BilNorges personlige bestand-liste her.


Siljehaug på pallen

Mads Siljehaug (22) fra Lillehammer kjørte denne helgen den andre runden i Blancpain Endurance Series i GT3 på selveste Silverstone i England. Blancpain Series er et av de mest prestisjefylte GT mesterskapene i verden.


Nytt Bil i posten

I månedens utgave av Bil møter du Porsches nye hybrid-Cayenne. Du blir bedre kjent med ATS og vi introduserer deg for en verden delt inn i ruter og tre ord. Månedens utgave av bladet Bil er proppet med nyttig og variert stoff for bilinteresserte.


Bose-teknologi i understellet

Med 30 år gammel teknologi fra hi-fi-giganten Bose vil Clearmotion revolusjonere komforten i biler.


Citroëns kompakte SUV

I morgen skal vi møte Citroëns C5 Aircross for første gang i Europa. Er det noen spørsmål du vil stille om den, så kom igjen.


Store veteraner i Småland

Det gikk med nær 400 kopper kaffe og mange boller da deltakerne skulle ha "fika" under årets Smålandsrundan. Se vårt store bildegalleri fra treffet!


Renere dieselmotorer i oppgradert Kia Sportage

For noen dager siden kunne du på BilNorge lese om 48-volt motorhjelp i Sportage. Nå opplyser Kia at de også oppgrader innpakningen.


Disse skal lede DAF-organisasjonen i Norge

Etter et halvt år som sjef for DAF-salget i Norge har svenske Håkan Blomén gått av. Nå er det denne trioen som skal lede Nordic Truckcenter AS.


XV blir Subarus første ladbare

Subaru XV kommer som ladbar hybrid senere i år, men ikke til Norge foreløpig.


Teslas minste med AWD

Tesla-sjef Elon Musk har sluppet spesifikasjoner for den firehjulsdrevne Model 3. Slik blir den.


Drivstoffreduksjon for de tyngste

Etter å ha fastsatt Euro-grensene for utslipp har EU-kommisjonen bestemt seg for ytterligere å få ned forbruket på lastebiler.


Ny el-engelsk for UPS

UPS har nettopp fortalt at de skal jobbe sammen med ARRIVAL, en engelsk start-up. I første omgang skal de ta i bruk 35 elektriske varebiler i London og Paris.


Lanseringskalender 2018

Vi gir deg Norges mest komplette oversikt over store og små bilnyheter i 2018.


Positiv avslutning på skuffende løp

Rally Portugal ble aldri som Andreas Mikkelsen hadde håpet, men nordmannen gleder seg over at hans gode venn og teamkamerat Thierry Neuville vant løpet og overtok ledelsen i VM.


Boble med det rare i

Memminger Roadster tar et klassisk Boble-skall og pakker det rundt et moderne rørramme-chassis og 2,7-liters luftkjølt bokser. Den ultimate Käfer?


Sports-SUV fra VW

SPIONBILDER: Volkswagen gjør alvor av å posisjonere T-Roc som en sporty crossover. Her er R-utgaven knipset under testing.


3D-printer gamle deler

Har du en sjelden Porsche, men trenger deler til den? Redningen kan være på vei – fra Porsche selv. Bugatti vil 3D-printe til nybil også.


Ut og inn med diesel

Når nye Volvo S60 lanseres blir det helt uten dieselmotor. Kia investerer på sin side i en ny mildhybrid-løsning hvor dieselmotoren spiller en sentral rolle.


Utvider test av Transit som ladbar hybrid

Let etter noe hybrid på varebilstatistikken til Opplysningsrådet – og du skal lete lenge. Slikt finnes ikke! Det skal Ford gjøre noe med.