BilNorge.no - Oversikt
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2018).

F-Type i rally-løypa

I forbindelse med feiringen av 70 år med XK-motoren har Jaguar gjort noe såpass underlig som å bygge opp åpen F-Type til rally-bil. Hvorfor deltok de aldri i Safari?


Norsk gruveselskap tar i bruk førerløse lastebiler

Brønnøy Kalk AS skal la seks autonome Volvo FH-lastebiler transportere kalkstein på en fem kilometer lang strekning mellom selve gruven og knuseverket.


Ny uke: Ny kinesisk el-bil

Av en eller annen grunn er vi svake for kinesiske el-bil start-ups. Man vet jo aldri – i et land hvor det kommer 20.000 nye elektriske busser hver måned, kan det jo være at ett av disse nye bilmerkene også overlever.


Hurtig-Gutta jobber raskere med ny flåtestyring

Overgangen til et mer omfattende flåtestyringssystem, som samtidig er enkelt i bruk, sparer Hurtig-Gutta Transport AS for cirka fire timers arbeid – hver dag.


Første ladbare Subaru

Subaru lanserer sin Crosstrek Hybrid på LA Auto Show og starter salget i USA innen årets utløp. Det gir en forsmak på hva vi har i vente når XV får en tilsvarende drivlinje.


Viktig Corolla

Vi har allerede fått ny Corolla servert i to karosseriformer. Men varianten som blir mest solgt på global basis vises først nå.


Skoda SUV-bomber Kina

Skoda dobler nå modellutvalget i Kina sammenlignet med Europa. Man strekker seg langt for å tilfredsstille sine viktigste kunder.


Lamborghini lanserer racing-SUV

Lamborghini presenterer Urus ST-X Concept som skal danne grunnlag for en ny racing-serie.


Ogier sikret sjette strake VM-tittel

Sebastien Ogier sikret seg sin sjette strake VM-tittel etter en dramatisk avslutning på Rally Australia. Mads Østberg sørget for at det ble norske farger på pallen.


Selfridge-bygget Land Rover

Kanskje blir den stående til jul? Da vil ganske mange nordmenn også få se en helt spesiell Defender som ble bygget inne i den nye herresjappa til Selfridges i London.


Fortsatt åpent i VM-striden

Ott Tänak har overtatt ledelsen i Rally Australia etter gnistrende kjøring på lørdagens etapper. Dermed er det fortsatt tre førere som kan stikke av med årets VM-tittel, men den regjerende mesteren har de beste kortene på hånden.


Button avslutter imponerende kvintett

Da Jenson Button halte i land en ny runderekord på Hungaroring, var han i realiteten med på å avslutte en voksen femkamp-øvelse som Honda hadde satset på.


Krever karantene før nye kabotasjeoppdrag

Regjeringen ønsker ikke liberalisering av kabotasjeregelverket, og mener i stedet at lastebiler som blir benyttet i kabotasje bør ha en form for karantenetid før de kan kjøre nye slike oppdrag.


Her er nye Mazda3

SPIONBILDER: Bare et par uker før den skal debutere i Los Angeles har våre fotografer kommet over nye Mazda3. Vi gleder oss til å se den uten maskering.


Avinor får 16 mill. i støtte til elbusser på OSL

Enova gir to millioner kroner i støtte per elbuss som flyplasseieren planlegger å kjøpe på Gardermoen.


Østberg tar teten i Australia

Mads Østberg har gjort en imponerende innsats for Citroën i Rally Australia og innehar ledelsen etter første dag. Kampen om VM-tittelen er fortsatt helt åpen.


Denne blir norsk bestselger

BMW slipper nå detaljer angående 3-serie varianten som med all sannsynlighet blir bestselger i Norge. Men fortsatt ønsker vi oss flere alternativer.


Dansk elbil fra Shanghai

Noen kjenner kanskje Biomega fra elektriske tohjulere med pedaler og en stor butikk midt i København. Sammen med kjente designere hever de nå blikket og bygger bil.


Tesla gjør Europa-tilpasning

Teslas nye folkemodell får langt flere lademuligheter enn dagens modeller.


Klart for rallythriller i Australia

Tre fører kan vinne årets rally-VM. Det hele skal avgjøres i Australia i helgen.


Hyundai blir kunstnerisk

Sammen med designmagasinet Wallpaper har Hyundai tatt vårens konseptbil et skritt videre. Nå er det blitt kunst av den.


Aston Martins første SUV

Sports- og luksusbilprodusenten Aston Martin har nå offisielt startet testingen av sin første SUV på vei. De røper også hva nykommeren skal hete.


Her står lastebilene for all vekst i godstrafikken

På syv år har godstransporten mellom øst og vest økt med 100.000 lastebilturer. Samtidig har det vært tilnærmet null vekst i transporten på bane og sjø.


Hæhre & Isachsen på storhandel hos Volvo og Maur

Historisk omfattende avtale inngått: Hæhre & Isachsen Maskinutleie AS bestiller 40 anleggsbiler fra Volmax Kongsberg og Volvo Norge i samarbeid med Maur Bilpåbygg.


Norgesdebut for Tesla Model 3

Det var tilløp til kø da Tesla åpnet dørene til første Model 3-visning på norsk jord i dag. Men den er her bare for at potensielle kunder kan se og røre, ikke kjøre den. De første kundebilene kommer først i 2019.